Meteen naar de inhoud
logo van de Puur Mindset Academy

In deze Word de Beste Versie van Jezelf Review laat ik je zien wat dit boek inhoudt, wie het geschreven heeft, hoe het tot stand gekomen is, hoe het werkt, etc. etc.

Misschien ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat er van binnen iets aan je knaagt. Dat gevoel dat je weet dat er meer mogelijkheden in je zitten dan dat je tot nu toe hebt laten zien.

Dit e-book van Jerik van Nuenen kan daar wellicht verandering in brengen. Lees snel verder en ik vertel je er alles over!

Word de Beste Versie van Jezelf Review….. Waarom?

Omdat de meeste mensen (en misschien jij ook wel) liever iets kopen waarvan andere mensen dan de verkoper zelf zegt dat het goed is.

Dat is precies wat we in deze review gaan doen: kijken of het goed is.

Ik heb het ebook zelf gekocht laat je in deze review weten wat ik ervan vind.

Wat is “Word de beste versie van jezelf?”

“Word de beste versie van jezelf” is een e-book, geschreven door Jerik van Nuenen naar aanleiding van zijn eigen ervaringen in het alledaagse leven.

Hij heeft veel cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en heeft heel veel technieken, methoden en trucks uitgeprobeerd. Sommige dingen werkten bij hem goed, andere minder. Hij was dus zijn eigen “proefkonijn”

Het is de wens van Jerik om die kennis over te dragen aan jou, zodat ook jij succesvol kunt worden op die terreinen die jij wilt.

Dat hoeft niet altijd te betekenen dat je promotie moet maken op je werk en meer geld moet gaan verdienen. Het kan ook betekenen dat je beter in je vel gaat zitten, beter gaat studeren of slapen en dat je over het algemeen gelukkiger wordt.

Jerik heeft daarvoor een e-book geschreven van 33 hoofdstukken, verdeeld over 126 bladzijden. Dit e-book is tevens een compleet programma om alle facetten van je leven onder de loep te nemen en daar waar nodig aan te pakken en te verbeteren.

Wie is Jerik van Nuenen?

Jerik is medewerker bij een video productie bedrijf en in het weekend DJ. Tijdens de Corona crisis liggen de werkzaamheden als DJ grotendeels stil.

Jerik in blauw overhemd, armen gekruist

Daarnaast is hij tevens zijn eigen “proefkonijn”. Hij heeft heel veel gezien en gelezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling; veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in het verbeteren van de manier waarop hij functioneert.

Door het toepassen van alle opgedane kennis en ervaringen is hij wel via een succesvolle DJ een succesvolle ondernemer geworden.

Met alle opgedane kennis en ervaring heeft hij het bedrijf Puur Mindset Academy opgericht. Met dit bedrijf wil hij door middel van video’s, podcasts en e-boeken mensen “wakkerschudden” om zichzelf beter te leren kennen en meer uit het leven te halen dan dat ze tot dusver gedaan hebben.

Hij heeft allerlei mensen bestudeerd die een succes van hun leven hebben gemaakt, bij voorbeeld succesvolle sporters en zakenmensen, maar ook bekende artiesten en filmsterren.

Hij kwam er achter dat deze mensen een andere “mindset” hadden en van alles anders deden dan hij. Al deze informatie (zoals andere keuzes maken, een andere manier van denken, beter communiceren en visualiseren) heeft hij toegepast op zijn eigen leven en in de situaties waarin hij terecht kwam.

Op deze manier heeft hij voor zichzelf ontdekt wat er wel werkt van al deze informatie en wat niet. Al die ervaringen en resultaten heeft hij verwerkt in zijn eigen e-book “Word de Beste Versie van Jezelf”.

Wat krijg je allemaal?

Buiten het e-book “Word de Beste Versie van Jezelf” krijg je ook nog:

 • Een luisterversie van het boek. Hiermee kun jij ook naar de kennis en inzichten van Jerik luisteren als je aan het wandelen, fietsen, hardlopen of de hond aan het uitlaten bent.
 • Bonus 1: 22 tips voor geluk (46 bladzijden)
 • Bonus 2: 20 Mindset life hacks. (26 bladzijden) 20 Tips en Tricks om je te helpen beter te functioneren in het dagelijkse leven. Dit is een soort uitbreiding van het e-book Word de Beste Versie van Jezelf. Jerik geeft met deze bonus nog 20 min of meer losse tips om in de praktijk te brengen waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten en beter gaat functioneren.
 • Bonus 3: 150 Goede inspiratievragen oor inzicht in jezelf. (12 bladzijden) Alle gedachten die in je hoofd rondtollen “downloaden” en op papier zetten is vaak een goede manier om rust te krijgen en meer duidelijkheid te krijgen over de kwesties waar jij mee rondloopt. Deze “150 Goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf” zijn daarvoor een prima hulpmiddel.
 • Gratis toegang tot de Puur Mindset Community met mensen die net zoals jij willen werken aan het verder verbeteren van de manier zoals zij functioneren in het dagelijkse leven. Er zit veel waarheid in het gezegde dat je het gemiddelde wordt van de 5 personen waar je het meeste mee omgaat. In dat geval is het zaak om zoveel mogelijk om te gaan met positieve mensen die iedere dag het beste willen. Voor zichzelf en voor anderen. Deze Facebook Community gaat je daar bij helpen.
 • Tijdelijk aanbod: 1 Gratis Zoom coachingscall van 1 uur twv € 75,-

Inhoud van het e-book

Het e-book bevat 126 pagina’s en 33 hoofdstukken. Ik zal ze niet allemaal opnoemen, maar ik pik er een paar uit.

In dit e-book kunnen we een paar hoofd thema’s onderscheiden en die gaan onder andere over:

 • Beter denken en communiceren. Dit is eigenlijk de basis van het hele e-book. Als je op een andere en betere manier nadenkt, zou je dat best eens wat voordelen op kunnen leveren. Ook het communiceren en dan vooral naar jezelf toe, is een hele belangrijke. Praat jij jezelf altijd de put in, of zijn de gedachten in je hoofd overwegend positief?
 • Een betere tijdsbesteding. Een betere tijdsbesteding is vooral keuzes maken. Kiezen wat je vooral NIET gaat doen, waardoor de dingen die je wel gaat doen met veel meer aandacht en focus kunt gaan doen. Hierdoor zijn de resultaten die je bereikt merkbaar beter.
 • Geluk. Wie wil er nu geen geluk in het leven? Maakt geld bij voorbeeld gelukkig? Het antwoord daarop luidt: ja en nee. In het boek lees je hier veel meer over.
 • Angst en je comfortzone. Het valt niet altijd mee om je comfortzone te verlaten. Doordat constant wel te doen – dat kan trouwens met kleine beetjes tegelijk – ga je een veel rijker leven leiden.
 • Gezondheid. Je eigen gezondheid heb je voor een deel in je eigen hand. Dat je niet teveel moet eten, roken en drinken, dat weet iedereen onderhand wel. Dat voldoende bewegen ook goed voor je is, zal ook geen nieuws zijn. Wist je dat als je goed in je vel zit, dat dat een positief effect op je gezondheid heeft?
 • Dankbaarheid. Vaak wordt dit onderschat, maar oprechte dankbaarheid voor alles wat je ontvangen hebt, in materieel en niet materieel opzicht, maakt je leven veel voller en rijker.
 • Zelfvertrouwen. Een gezonde dosis zelfvertrouwen helpt jou om de wereld om je heen op een gezonde wijze te bekijken.
 • Je eigen verleden. Je bent nu letterlijk de som van alle kleine en grote beslissingen die je in het verleden hebt gemaakt. Je bent dus ook 100% verantwoordelijk voor wie je nu bent en in welke situatie je nu zit. Er is er namelijk maar 1 die beslist over de manier waarop je met allerlei situaties (positieve en minder positieve) omgaat, en hoe je daarop reageert, en dat ben jijzelf. Als je dit gaat aanvaarden, dan gaat je dat veel vrijheid opleveren.
 • Visualiseren. Een onderschatte vaardigheid, maar de grootste sportmensen kunnen niet zonder en zijn er meester in. Ontdek hoe ook deze techniek jou gaat helpen mooie dromen uit te laten komen.
video review “Word de beste versie van jezelf”

Hoe werkt het

“Word de beste versie van jezelf” is een e-book wat je natuurlijk moet lezen. Maar met lezen alleen kom je er niet, je zult er actief mee aan de slag moeten gaan. Ga de ideeën uit dit e-book actief in je eigen leven toepassen en uitproberen. Ga voor jezelf proberen wat in jouw situatie werkt of niet werkt.

Met de ideeën in dit e-book ga je aan de slag om een andere manier van denken te ontwikkelen. Een manier van denken die vol van zelfvertrouwen is waardoor je meer en grotere dingen gaat ondernemen.

Je krijgt ideeën aangereikt die ervoor gaan zorgen dat jij je passie gaat volgen en je doelen waar gaat maken. Dat kunnen doelen zijn op privé gebied, maar ook op zakelijk gebied.

Hierdoor zul je figuurlijk je neus wel eens stoten, maar je gaat ook dingen ondernemen die je voorheen niet deed en er zijn dingen die gewoon gaan lukken, misschien tot je eigen verbazing.

Hoe meer je kunt bereiken in dit leven en hoe meer van je dromen je waar kunt maken, hoe trotser je op jezelf kunt zijn en hoe gelukkiger je jezelf zult voelen.

Alleen door actief zelf te doen en de tips en tricks zelf uit te proberen ga je dingen en omstandigheden echt leren verbeteren. Het gezegde luidt niet voor niets: “De praktijk is de beste leermeester”.

Om het meeste uit dit e-book te halen, is het wel belangrijk dat je het regelmatig herleest. Een vaste regelmaat is daarbij het beste. Bij voorbeeld elke morgen of avond een bladzijde, elke week een hoofdstuk of elk weekend een uur. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Hou dit dan ook gewoon een jaar vol. Of 2 als je ziet dat het effecten begint te krijgen.

Je zult zien dat je dan telkens weer nieuwe dingen opvallen. Je gaat situaties meemaken waarvan je zegt: “hé, hier heb ik iets over gelezen in het boek van Jerik.”

Voor wie is “Word de beste versie van jezelf” bedoeld?

Dit ebook is bedoeld voor mensen die willen werken aan zichzelf.

Voor mensen die privé en/of zakelijk stappen willen maken op weg naar het verwezenlijken van hun doelen. Je kunt denken aan het verbeteren van de omgang met andere mensen, een betere gezondheid, een hoger financieel inkomen, meer rust en geluk, een betere oude dag voorziening, meer zelf vertrouwen etc. etc.

Jerik gaat je namelijk aan het werk zetten en je stevig laten nadenken over je eigen functioneren. Hoe serieuzer je met de stof aan de slag gaat, hoe groter de kans is dat jij positieve veranderingen gaat zien in jouw leven.

Het is dus niet bedoeld voor mensen die dit e-book een keer willen doorlezen en daar alleen resultaten van verwachten, je zult zelf echt aan de slag moeten en het werk moeten doen.

Wet van Aantrekking

Hier en daar is nog een vleugje Wet van Aantrekking verwerkt.

Ik heb er niet zoveel ervaring mee, maar het schijnt wel te werken als je er echt voor open staat en serieus mee aan de gang gaat.

Mijn ervaringen

Eerlijk is eerlijk, voordat ik het Word de Beste Versie van Jezelf Ebook aangeschaft had, dacht ik dat het een soort van uittreksel zou zijn van alle zelfhulpboeken die al op de markt waren, maar het e-book van Jerik is echt meer dan dat.

Omdat ik best heel veel zelfhulpboeken heb gelezen, komt het meeste mij wel bekend voor, maar ook dan is het goed om alle informatie nog eens te lezen, alleen dan op een andere manier geformuleerd.

Het is ook niet zomaar een schrijfsel wat Jerik op een zonnige middag in elkaar geflanst heeft. het is echt een lijvig boekwerk geworden. Zeker als je de bonussen er bij telt. Je komt dan op 210 bladzijden.

Bovendien zijn er op YouTube veel video’s te zien waarin Jerik heel veel gratis tips met je deelt. Op zo’n manier kun je ook al “kennis maken” met Jerik. Als je besluit het e-book te kopen, weet je dus van wie je het koopt.

Hoe ik de tips van Jerik toepas

Omdat het boek 126 pagina’s telt en wel 33 hoofdstukken heeft, is er per onderwerp niet altijd ruimte voor heel diepgravende theorieën en achtergronden.

Jerik raadt bij voorbeeld aan om uit je comfortzone te treden. Hier heeft hij 4 pagina’s aan besteed. Hier zou ik bij voorbeeld nog wel meer van willen weten. Daarom ga ik op het internet en in de bibliotheek verder zoeken naar meer achtergronden, voorbeelden en tips.

Andere dingen die hij aanraadt kan ik direct in de praktijk brengen, zoals b.v. de tip om voor jezelf een ochtendritueel aan te houden.

Voorbeeld: Ochtendritueel

Een van de tips die hij geeft is het hebben van een ochtend ritueel in ik kan je verzekeren dat dat een goede tip is. Bij een vast ritueel verspil je namelijk geen tijd en energie met nadenken wat je moet doen. Dat voorkomt alle vormen van keuzestress waarbij de uitkomst kan zijn dat je niets (of in ieder geval minder) doet.

Een goed ingericht morgen ritueel zorgt ervoor dat je je dag met een kickstart begint. Niet voor niets is het gezegde “De ochtend gewonnen is de dag gewonnen”.

Zelf sta ik elke werkdag om 05:00 op en vaak ook in het weekend.

Eerst eet ik wat en dan besteed ik een uur aan het verbeteren en uitbreiden van deze website. Daarna bekijk ik een inspirerende online video waarbij ik uitgebreid aantekeningen maak.

Het resultaat is dat ik om 07:00 al heel veel heb gedaan. En wat er die dag dan ook verder mag gebeuren. Die 2 dingen heb ik in ieder geval afgerond. Dat geeft een voldaan gevoel en het is ook goed voor je zelfvertrouwen.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld en jij kunt je morgenritueel heel anders invullen.

Wat echt mooi is van het e-book, is het feit dat alle onderdelen van een goed leven besproken worden. Niet alleen het mentale of geestelijke deel wordt besproken, maar ook het fysieke of lichamelijke.

Inhoud en vormgeving

Dat er serieus werk is gemaakt van het samenstellen van het ebook, blijkt ook wel uit het feit dat het overgrote deel van die 126 pagina’s pure informatie is. Er staan wel een paar afbeeldingen in, maar voor de rest bestaat het uit interessante en wetenswaardige tekst waar jij je voordeel mee kunt doen.

Het taalgebruik is normaal Nederlands en de tekst is prettig leesbaar. Hier en daar is een foto of andere afbeelding gebruikt om te verduidelijken of om het geheel iets fraaier te maken.

Het is wel zo dat de spelling niet helemaal 100% is en dat er hier en daar nog wel een kromme zin tussenstaat, alsof Jerik een zin op 1 manier begonnen is, en op een andere manier heeft afgemaakt. Bij het e-book Worde de Beste Versie van Jezelf valt het nog wel mee, maar bij de 20 Mindset Life Hacks bonus begint het echt op te vallen. Dat had wat mij betreft beter gekund.

De tekst in de 22 Tips voor Geluk bonus is welhaast foutloos. Zo kan het dus ook.

Garantie

Je hebt 14 dagen de tijd om de tips en aanbevelingen uit dit e-book voor jezelf uit te proberen. Mocht je binnen die 14 dagen niet tevreden zijn, dan kun je je geld terugkrijgen. Schrijf daarvoor een email naar Jerik en hij stort het betaalde bedrag terug naar jouw bankrekening.

Met deze unieke garantie laat Jerik zien dat hij niet bang is voor misbruik, maar volledig achter zijn ebook staat.

Samenvatting en conclusie

Samenvattend kan ik zeggen dat Jerik met het ebook “Word de Beste Versie van Jezelf” een goed product in de markt heeft gezet en gezien het grote aantal positieve reacties werkt zijn methode ook echt.

Ga met de tips aan de slag en pas ze toe in jouw leven. Je zult zien dat je meer grip op dingen krijgt en dat je gaat groeien, zowel privé alsook zakelijk.

De vraagprijs van € 37,50 is zeker niet te hoog. Bedenk vooral dat de aankoopprijs geen uitgave is, maar meer een investering. Vaak wordt – terecht – gezegd dat de beste investering die je kan doen, de investering in jezelf is! Bovendien loop je door de unieke 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie ook nog eens geen enkel risico.

Bij veel e-boeken zie je tegenwoordig dat de schrijver een fictief persoon is. Dat hoeft niet negatief te zijn, maar een schrijver die gewoon met eigen naam en foto op de cover van zijn eigen boek staat, dat heeft toch meerwaarde.

Verder is het zo dat de plank met zelfhulpboeken uitpuilt als je in de boekwinkel komt. Word de Beste Versie van Jezelf van Jerik is ook één van die boeken. De grote meerwaarde die Jerik je echter geeft is de back-up van de Puur Mindset Community. Hier ontmoet je veel gelijkgestemde mensen die elkaar aanmoedigen en aanvuren en successen met elkaar vieren. Het belang hiervan is groot, zeker als je even in een dipje zit. Maak er gebruik van, ze zijn er voor je!

Mijn advies zou dan ook zijn om gewoon eens met dit ebook aan de slag te gaan en te zien tot wat voor mooie resultaten het allemaal kan leiden in jouw leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image