Meteen naar de inhoud
Thuis makkelijk geld verdienen. Foto van euro bankbiljetten.
Afbeelding van martaposemuckel via Pixabay

Thuis makkelijk geld verdienen, wie wil dat nu niet?

Het lijkt wel of alles alleen maar duurder en duurder wordt. Er zijn ook wel eens dingen die goedkoper worden, maar datgene wat er in ons collectieve geheugen blijft hangen, is dat de meeste dingen alleen maar duurder en duurder worden.

Als de benzine 10 cent goedkoper wordt, dan kun je er rustig vanuit gaan dat die de week erna weer 15 cent duurder wordt.

Dan is er nog de zorgverzekering, gas, water en licht, abonnementen, contributies, lidmaatschappen. Als je alle kostenposten bij elkaar optelt ben je het volgende jaar meestal meer kwijt dan het jaar daarvoor. Daar gaan je zuurverdiende centen.

Zou het niet mooi zijn als je gewoons eens wat meer financiële vrijheid zou hebben? Ja toch!

Diverse manieren om geld te verdienen

Thuis makkelijk geld verdienen kan wel op 1001 manieren.

In vroegere tijden was dat vaak fysiek werk in de vorm van huisnijverheid, maar tegenwoordig komt het toch vooral neer op kenniswerk wat thuis gedaan kan worden.

Het bekendste voorbeeld is natuurlijk om een betaalde baan te hebben. Verreweg het meeste mensen hebben een betaalde baan. Dat kan een vaste baan of een tijdelijke baan zijn.

Dan zijn er ook nog andere manieren. Ik noem er een paar:

  • Auto’s wassen
  • Honden uitlaten
  • Kranten bezorgen
  • Dingen verkopen op Marktplaats
  • Het huis van iemand anders opschilderen

Natuurlijk kun je hiermee een aardig zakcentje bijverdienen. Als schilderen je hobby is, of als je dol op honden bent zit je goed.

Het nadeel van al deze manieren van geld (bij)verdienen is, dat het je veel tijd kost. Je moet er zelf bij zijn, je moet het zelf doen.


Thuiswerk

Soms kom je ook wel eens advertenties tegen van bedrijven die mensen zoeken voor thuiswerk.

Dat kan bijvoorbeeld het inpakken van producten zijn. Wat je dan veel ziet is dat je je in moet schrijven. Soms moet je vooraf geld betalen en niet zelden zijn deze bedrijven ook niet betrouwbaar. Het werk wat je dan moet doen is vaak ook helemaal niet leuk.

Je kunt bijvoorbeeld ook enquêtes invullen. Beide manieren van geld verdienen hebben het nadeel dat het redelijk veel geld kost. Je kunt het weliswaar vanuit huis doen, maar het kost nog steeds veel tijd. Niet echt een vorm van ’thuis makkelijk geld verdienen’ dus.

Zou het niet mooi zijn als je een soort van business had die geld voor jou zou verdienen en waar je zelf toch niet bij hoeft te zijn en ook niet al te veel geld zou kosten als het eenmaal loopt?

Thuis makkelijk geld verdienen: Affiliate Marketing

Thuis makkelijk geld verdienen blijkt echter ook mogelijk te zijn met werk dat wel leuk is om te doen en waarbij je niet van andere bedrijven afhankelijk bent.

Zo’n manier is affiliate marketing Zelf ben ik aan de slag gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Onder het motto: “De beste investering is een investering in jezelf”, heb ik € 47,- uitgegeven aan deze videocursus.

Jacko is dé autoriteit op Affiliate Marketing gebied in Nederland. De trainingsvideo’s van zijn Affiliate Marketing Revolutie laten je stap voor stap zien hoe dat je makkelijk een website kunt maken, online zetten en kunt onderhouden. Als je dit goed doet en je volgt alle stappen nauwkeurig op, dan kun je na verloop van een aantal maanden een leuk bedrag bijverdienen; thuis vanachter de keukentafel en wanneer het jou schikt.

Even de voordelen van affiliate marketing op een rijtje:

  • Werken wanneer het jou uitkomt. Ik vind het heerlijk om ’s avonds en in het weekend aan mijn website te werken
  • Werken waar je wilt. De enige voorwaarde is dat je een internet verbinding moet hebben. Leve de voordelen van de moderne tijd. Zelfs als je op vakantie bent, kun je aan je website werken.
  • Je kunt de producten promoten die jij leuk vindt. Zelf het ‘werk’ kiezen wat je leuk vindt. Bij een baas gaat dat een stuk lastiger.
  • Geen omkijken naar opslag, verzending en facturatie van goederen en klachtenafhandeling. Je promoot enkel de producten naar jou keuze en als die via jouw website verkocht worden, krijg jij er voor betaald. Zo simpel is het.
  • Als de business eenmaal loopt is het een kwestie van onderhouden. In het begin moet je tijd investeren in het opzetten van een goede website. Als je eenmaal een solide basis hebt neergezet, is het een kwestie van onderhouden en uitbouwen. Aan een paar uurtjes in de week heb je dan in principe genoeg.

Wat mij betreft is dit dus echt een vorm van thuis makkelijk geld verdienen.

Wil je nu meer weten van Jacko en de trainingsvideo’s , lees dan mijn artikel Affiliate Marketing Revolutie Review dat ik hierover geschreven heb.

Thuis makkelijk geld verdienen? Het kan nu! Foto van lespakket Affiliate Marketing Revolutie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image