Meteen naar de inhoud

Over mij

Als je op vakantie gaat, of je wilt een andere auto kopen, dan kijk je vaak even naar de reviews. Je wilt weten of het er schoon en netjes was. Was het personeel vriendelijk en zijn er genoeg leuke dingen te doen.

In het voorbeeld van de auto wil je graag horen dat die lekker rijdt, betrouwbaar is, niet teveel benzine verbruikt en genoeg ruimte biedt. Kortom, we willen zeker weten dat ons geld goed besteed is.

In 2020 ben ik deze website begonnen omdat ik het leuk vind om kritisch naar dingen te kijken en dat met jou te delen.

Op het internet kan je tegenwoordig van alles kopen, van boekenleggers tot complete eilanden en alles daar tussenin. Bij voorbeeld boeken en cursussen. Ik vind het leuk om die dingen onder de loep te nemen. Ik stel mezelf dan bij voorbeeld de volgende vragen: Wie is de verkoper of de schrijver? Wat staat/zit er allemaal in? In hoeverre maakt het boek of product de beloften waar? Op deze manier leer ik ook veel over bijvoorbeeld hondenrassen, het investeren in vastgoed, afvallen en fit blijven of het verhuren van vakantiehuizen om maar eens wat te noemen.

Ik ben Pieter, geboren halverwege de jaren ’60, getrouwd, vader van 3 kinderen en we wonen op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee.

In het dagelijks leven werk ik bij een heftruckbedrijf. Het is maar een klein bedrijf. Ik werk er met ongeveer 10 collega’s. Het leuke van een klein bedrijf vind ik dat het werk lekker gevarieerd is. Ik hou het onderdelenmagazijn bij, regel de verhuur, verzorg de administratie, zorg dat de kantinevoorraden op peil blijvenšŸ˜‰ en soms help ik wel eens wat in de werkplaats..

EĆ©n van mijn hobby’s is het sleutelen aan mijn MG oldtimer. De simpele klusjes doe ik zelf en de grotere klussen laat ik graag aan echte monteurs de garage over. Ook hou ik ervan om er leuke ritten mee te maken. Hier in de buurt, bij voorbeeld naar het strand in Ouddorp en soms wat grotere ritten. Soms alleen, maar meestal samen met mijn vrouw, of met ander oldtimer liefhebbers.

Iets anders wat ik graag doe, is andere steden en landen te bezoeken. Italiƫ is daarbij een van de favorieten. Het prachtige landschap, het warme klimaat en het lekkere eten bevallen mij prima!