Hartelijk welkom op deze webpagina.

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je meer informatie zoekt over het Labradoodle Geheimen boek van Piet de Jong.

Ik was ook nieuwsgierig naar dit boek en in deze Labradoodle Geheimen Review laat ik je weten wat ik van dit boek vind.

In deze review vertel ik je allerlei interessante informatie over dit boek, zoals: wie is de schrijver, wat staat er in het boek, wat is de kwaliteit, wat kan het boek jou bieden, etc, etc.

Overweeg jij om dit boek te kopen? Lees dan snel verder in deze Labradoodle Geheimen Review om alles te weten te komen over dit boek, zodat jij een goede beslissing kunt maken.

Wat is het Labradoodle Geheimen boek?

Labradoodle Geheimen Review. Foto van het boek.

Het Labradoodle Geheimen boek gaat over alles wat met de aankoop, opvoeding, voeding en gezondheid van het hondenras de Labradoodle te maken heeft. Alle basisinformatie die er is op het gebied van de Labradoodle vind je terug in dit boek.

Heb jij een Labradoodle of overweeg je er één te kopen, dan kan dit boek wel eens iets voor jou zijn. Als je de tips en adviezen in dit boek (en de 5 bonussen) toepast, dan ben je in staat om een gezonde pup te kopen bij een goede fokker. Daarna kan het bijna niet anders of je gaat heel veel meer plezier beleven aan relatie met je Labradoodle.

Het laat je zien hoe je dit hondenras optimaal verzorgt en wat je wel en niet moet doen tijdens de opvoeding.

Mijn oordeel

Dit boek geeft je veel bruikbare en uitvoerige tips. Als je die toepast gaat dat zeker een positieve resultaat geven op de relatie tussen het baasje en zijn of haar hond.

Je gaat veel leren over de selectie van een goede fokker, de aankoop van een gezonde pup, het laten wennen van de nieuwe pup aan zijn of haar nieuwe levensomgeving, voeding en gezondheid, training, gedragsregels en nog heel veel meer.

Het boek is vlot geschreven en leest lekker weg.

Het staat vol met praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Het kost je € 37,- dat is geen geld voor zoveel tips om een goede verstandhouding met jouw (toekomstige) hond te krijgen!

bovendien heb je ook nog eens een niet-goed-geld-terug-garantie van 60 dagen, wat best lang is!

In deze inhoudsopgave zie je in een oogopslag wat ik allemaal in deze review bespreek.

Als je op een van de regels klikt, kom je gelijk op die alinea terecht.

Wie is de schrijver van het boek?

Labradoodle Geheimen Review. Foto van Piet de Jong met Labradoodle pup.

Het is altijd interessant om iets van de schrijver van een boek te weten.

Naar 3 dingen ben ik altijd benieuwd:

 • Gebruikt de schrijver zijn echte naam, of schrijft hij (of zij) onder een schuilnaam
 • Zijn de gegevens van de schrijver (of het bedrijf wat het boek uitgeeft), zoals het BTW nummer en het KvK nummer makkelijk te achterhalen
 • Kun je makkelijk telefonisch of per email contact leggen met de schrijver of het bedrijf

De schrijver van het Labradoodle Geheimen boek noemt zich Piet de Jong.

Als ik op het Internet op zoek ga naar Piet de Jong als schrijver van het boek over de geheimen van de Labradoodle, kom ik niet veel zinnige informatie tegen.

Hij zegt dat hij via zijn oom in contact is gekomen met Labradoodles en dat hij al 35 jaar ervaring heeft met het trainen, verzorgen en opvoeden van deze honden. Als ik op Wikipedia kijk, zie ik echter dat deze hondensoort pas sinds 1989 is ontstaan in Australië. Die 35 jaar zal dus wel niet kloppen.

Waarschijnlijk kunnen we dus concluderen dat Piet de Jong ook niet de echte naam van de schrijver is. Dat doet overigens niets af aan de inhoud van het boek. Die is sowieso heel uitgebreid en waardevol.

Wel kan ik terugvinden dat dit boek uitgegeven is door het bedrijf Blue Sky Marketing uit Berkel Enschot (in de buurt van Tilburg). Van Blue Sky Marketing zijn allerlei gegevens te vinden op hun website, zoals adres, BTW nummer en KvK nummer. Volgens Drimble bestaat het bedrijf al sinds 10 juli 2012. Dat ziet er dus allemaal netjes en betrouwbaar uit.

Blue Sky Marketing is ook de uitgever van de volgende boeken op het gebied van de opvoeding van honden en ze geven zelfs ook een boek uit over paarden. (Over het Labrador Handboek en het Jack Russell Handboek heb ik ook een review geschreven)

Verder is het zo dat je per mail gemakkelijk contact kunt krijgen met “Piet de Jong”. Als je doorklikt op de website kom je gewoon het email adres van Piet tegen.

Wat is het doel van dit boek?

Het doel van dit boek is om je te behoeden voor een miskoop. Als namelijk blijkt dat je van te voren had kunnen weten dat een Labradoodle niet past in jouw situatie, dan is dat heel vervelend voor jou en ook voor de hond in kwestie. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Volgens de verkoopsite heeft Piet de Jong alle denkbare fouten al gemaakt met betrekking tot de Labradoodle.

Het 2e doel is dan ook om je in staat te stellen om je Labradoodle zonder alle fouten die Piet al gemaakt heeft, op te voeden tot een lieve en gehoorzame hond, zodat je het meeste plezier van je Labradoodle zult hebben. Op deze manier krijg je een hond die gezond is en lekker in z’n vel zit.

Het derde doel is dat je een hond krijgt die graag bij zijn of haar baasje is en dat jij graag je hond bij je wilt hebben. Een goede relatie tussen hond en baasje is erg belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je hond.

Je wilt natuurlijk ook een hond die harstikke gezond en levenslustig is. Dit boek kan jou hier bij helpen.

Labradoodle Geheimen Review. Foto van bruine Labradoodle op het strand.
Foto door Lars Mulder via Pexels

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die een Labradoodle heeft, er één aan wil schaffen, of gewoon meer wil weten over deze leuke hondensoort.

Als je een Labradoodle aan wilt schaffen, zul je hier veel tips in vinden om een goed en gezond exemplaar uit te kunnen zoeken. Je gaat veel tips vinden om een goede en mooie hond uit te zoeken en niet teveel te betalen.

Als je al een hond hebt, maar je hond heeft gedragsproblemen. Ga dan aan de slag met de tips en voorbeelden uit dit boek om de gedragsproblemen voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen.

Ook al heb je al jaren een Labradoodle en weet je al goed met je hond om te gaan, toch zul je er zeer waardevolle en bruikbare tips in aantreffen. Ook al weet je het meeste wel, het is altijd goed om weer eens aan nuttige richtlijnen herinnerd te worden.

Hoe is het boek opgebouwd?

Het boek Labradoodle geheimen is een e-book van zo’n 200 bladzijden met 5 gratis bonussen.

Je krijgt het dus niet per post toegestuurd, maar als bestand per email. Dit betekent dat je het gelijk na overmaking van € 37,- kunt downloaden op je computer, tablet of smartphone.

Zo heb je het boek altijd bij je. Wel zo handig als even snel iets op wit zoeken als je even op de bus wacht, om maar eens iets te noemen.

Het boek bevat slechts een paar afbeeldingen. Aan de ene kant is dat jammer, omdat een boek daar mijns inziens aantrekkelijker en meer levendig van wordt. Aan de andere kant krijg je bij een gelijk blijvend aantal pagina’s dus meer informatie. Hieronder zie je een foto van de bonussen die je er gratis bij krijgt.

Labradoodle Geheimen Review. Foto van de bonusboeken.
Labradoodle Geheimen met bonussen

Wat krijg je allemaal na aankoop?

Eigenlijk te veel om op te noemen. Ik zal me dan ook beperken tot een selectie uit de ruime reeks van onderwerpen.

Allereerst krijg je natuurlijk het e-book met de Labradoodle geheimen.

Dit is het belangrijkste boek uit het pakket. Het bevat rond de 200 bladzijden en in dit boek vind je allerlei nuttige tips en informatie over de meest belangrijke dingen die met het opvoeden en verzorgen van je Labradoodle hebben te maken.

Dit kun je onder andere vinden in het boek Labradoodle Geheimen.

 • Is een Labradoodle geschikt voor jou en voor jouw situatie? Dit kan veel ellende achteraf voorkomen.
 • Geschiedenis van de Labradoodle.
 • Hoe je de meest gemaakte fouten tijdens het kopen van een Labradoodle voorkomt en zo veel geld kunt besparen.
 • De belangrijkste behoeften van je Labradoodle.
 • Hoe kun je je nieuwe puppy zo snel mogelijk thuis laten voelen
 • Waardevolle tips om het trainingsproces aanzienlijk te versnellen.
 • Waar moet je op letten om je hond zo gezond mogelijk te houden
 • Feiten en weetjes die de meeste hondeneigenaren niet weten.

Al deze informatie vind je verdeeld over 5 hoofdstukken in het boek terug. Hieronder heb ik even voor je op een rijtje gezet welke info je in welk hoofdstuk terug kunt vinden.

In hoofdstuk 1 vind je informatie over de geschiedenis, het uiterlijk en het karakter van de hond. Ook wordt er in dit hoofdstuk allerlei achtergrondinformatie over deze hondensoort gegeven, zodat jij een goede beslissing kunt maken of een Labradoodle past in jouw specifieke situatie.

Labrador geheimen review. Foto van hond die uit het raam kijkt.
Foto: Jay Mantri via Pexels

In hoofdstuk 2 tref je informatie aan over het aanschaffen van een Labradoodle pup. In feite is dit hoofdstuk opgedeeld in 2 stukken. Het 1e gedeelte gaat over de voorbereidingen, het 2e gedeelte gaat over de feitelijke aankoop van je pup. Er wordt bij verschillende zaken stilgestaan. Bij voorbeeld of je een reu of een teeftje wilt en waar je een goede fokker aan kunt herkennen.

In hoodfstuk 3 gaat het over de opvoeding en wat je je pup allemaal kunt leren. Dit is een belangrijk en ook gelijk het grootste hoofdstuk van het boek.

Dit hoofdstuk gaat onder andere over het volgende: Welke documenten krijg je van de fokker, hoe zorg je dat je pup goed bij je kan wennen, hoe leer je je pup dat de bench zijn plaats is, hoe je gewenst gedrag aanleert, hoe je ongewenst gedrag afleert, hoe je je pup zindelijk maakt, etc.

Je zou kunnen zeggen dat dit de basis is voor een lang en gelukkig leven van je hond.

Hoofdstuk 4 gaat meer over het dagelijkse leven met je hond. Hoe ziet een gewone dag met je hond er uit. Ook vind je in dit hoofdstuk informatie over gezondheid en de verschillende soorten voeding. Verder wordt er nog wat verteld over het reizen met je hond en krijg je een aantal nuttige tips over het onderwerp vakanties met of zonder je hond.

In hoofdstuk 5 lees je van alles over de wat oudere Labradoodle. Waar moet je op letten als je hond wat ouder is geworden. Welke problemen zou je tegen kunnen komen en hoe kun je daar het beste mee omgaan.

In dit hoofdstuk vind je ook de antwoorden op veel gestelde vragen.

Als je het boek hebt uitgelezen, ben je veel wijzer over (het gedrag) van je Labradoodle. Gelukkig is dat nog niet alles, wat naast het boek krijg je ook nog allerlei informatie in de vorm van de 5 bonussen. We nemen ze kort even door:

Daarnaast krijg je de volgende 5 gratis bonussen:

 • Honden Training Geheimen (e-book). Dit boek laat jou zien welke methoden de professionele hondentrainers gebruiken om het gewenste gedrag bij hun honden op te roepen. Handige informatie zodat ook jij het gewenste gedrag zo goed en snel mogelijk kunt bereiken.
 • Succesvolle Tips voor de Verzorging en Training van je Puppy (e-book). Hoe kan je jouw pup goed en gezond door zijn eerste levensjaar heen loodsen en een goede basis leggen voor een mooi, gezond en gelukkig leven.
 • Baas over je eigen Labradoodle (e-book). Leer probleemgedrag te herkennen en te verhelpen. Beter nog,…te voorkomen.
 • Je Labradoodle laten komen op Commando (e-book). Niets is zo vervelend als een ongehoorzame hond die steeds wegloopt. Met dit e-book maak je daar voor eens en altijd een eind aan.
 • Levenslange updates. Als er nieuwe informatie beschikbaar komt kun je die gelijk lezen. Dat is het voordeel van een e-book. Je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Wat vinden lezers van het boek Labradoodle geheimen?

Op het internet kwam ik niet heel veel beoordelingen van gebruikers tegen.

Op de site van Labradoodle geheimen staan er wel een paar. Het is niet heel vreemd dat die alleen maar positief zijn over het boek.

Dit zijn ze:

Heel fijn dat je al je kennis met andere wilt delen. Ik ben er ontzettend blij mee want ik vond het boek zo leuk om te lezen dat ik het in 1 keer heb uitgelezen. Ik kon gewoon niet stoppen.” – Joke

Hoi Piet, Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet dacht dat je boek deze labradoodle fokker nog iets kon leren, maar ik neem mijn pet voor je af want ik had het verkeerd. Je boek is gevuld met waardevolle tips, technieken en informatie voor elke een labradoodle eigenaar, ongeacht hun leeftijd.” – Jan

Goedendag, Ik heb het boek plus bonussen bij je gekocht en gelijk met heel veel interesse natuurlijk doorgenomen. Er staan een heleboel dingen die ik nog niet wist. Door je tips toe te passen kan ik mijn hond nu mijn leiderschap tonen. Wat ik graag wil zeggen over je boek is dat het mij inzichten heeft gegeven over hoe een labradoodle denkt, waarom ze probleemgedrag vertonen en hoe je het kunt voorkomen. Ik weet nu precies hoe je met een labradoodle moet omgaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige boek.” – Denise

Evaringen van lezers van dit boek aanhalen is dus lastig, dus blijft mijn eigen mening over en die is gewoon positief. Niets meer en niets minder.

Wat is de prijs van dit boek?

Labrador geheimen review. Foto van bankpas in hand.
Foto via Pexels

De prijs voor dit e-boek is € 37,-

Afgezet tegen de enorme hoeveelheid informatie die je hiervoor krijgt, is de prijs aan de lage kant te noemen.

Als je naar een hondentrainer gaat, betaal je dit bedrag al voor 1 uur

De aanschafprijs betreft een éénmalig bedrag. Na overmaking van het geld, kun je gelijk aan de slag met de tips en tricks in dit boek en de bijbehorende bonussen.

Als er later in de tijd nog updates verschijnen, profiteer je daar gelijk van mee zonder extra kosten. Dat is het voordeel van een e-book boven een gewoon, papieren boek.

Voor- en nadelen van Labradoodle Geheimen

+ Goede prijs – kwaliteit verhouding. Deze e-boeken bieden je heel veel nuttige informatie over het uitzoeken, aankopen, opvoeden en verzorgen van jouw Labradoodle, voor een lage prijs.

+ Je hoeft niet naar de winkel om het boek aan te schaffen.

+ Je kunt gelijk beginnen met het in de praktijk brengen van alle tips en adviezen.

+ Als er nieuwe informatie over de Labradoodle beschikbaar komt, kun je die gelijk lezen.

– Als je het boek op papier wilt hebben, moet je het zelf printen

Garantie

Op dit boek en de bonussen is een 60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie van toepassing

Niks geen lastige vragen of gedoe. Gewoon snel je geld terug.

De schrijver / uitgever vind het heel belangrijk dat jij 100% tevreden bent met het boek. Je loopt dus geen enkel risico.

Labradoodle Geheimen Review. 100% Garantie.

Labradoodle Geheimen Review: Oordeel

Voor slechts € 37,- krijg je een schat aan informatie.

Je kunt natuurlijk altijd nog naar een hondentrainer bij jou in de buurt gaan, maar die € 37,- ben je dan op de eerste training al kwijt.

Alle reden dus om het eerst dit e-book door te lezen. De hondentrainer bij jou in de buurt kan daarna altijd nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image