Meteen naar de inhoud
In 10 Stappen Succesvol Beleggen Review. Foto van het cursusboek.

In deze In 10 Stappen Succesvol Beleggen Review laat ik je zien wat je allemaal kunt verwachten als je overweegt om deze methode aan te schaffen.

Goede kans dat je deze pagina bezoekt omdat je op zoek bent naar een goede cursus op het gebied van beleggen. Het is altijd goed om jezelf te verdiepen in bepaalde voor- en nadelen van een cursus beleggen. Zo heb je er vooraf een goed beeld van en kun je een betere keuze maken: Kopen of niet.

In 10 stappen succesvol beleggen zou wat voor jou kunnen zijn als je meer geld wilt verdienen en als je overweegt dat te doen door middel van beleggen.

Tegenwoordig lijkt alles wel duurder te worden. Het is mooi dat jij naar manieren zoekt om de gevolgen daarvan te beperken.

Je spaargeld op de bank zetten heeft met de huidige rentestand niet zo veel zin. Een alternatief is je geld beleggen in bij voorbeeld aandelen.

Het is dan wel handig dat je hier dan wat verstand van hebt. Er zijn ook voorbeelden bekend van mensen die met beleggen grote bedragen verloren hebben. Zorg dat jou dat niet overkomt!

Dit boek met het bijbehorende trainingsprogramma wil jou de nodige kennis bijbrengen, zodat bij jou de kans zo groot mogelijk is dat je geld gaat verdienen, in plaats van verliezen.

In deze review van In 10 Stappen Succesvol Beleggen laat ik je alles zien wat deze cursus inhoudt. Laten we snel beginnen!

Wat is In 10 Stappen Succesvol Beleggen?

In 10 stappen succesvol beleggen is een pakket van een fysiek boek, een e-book en een online training die jou gaat helpen om voldoende kennis te krijgen op het gebied van geld beleggen. Hierdoor krijg je meer en meer kennis van de wereld van de beleggers en ga jij je zekerder voelen als je je met het aan- en verkopen van aandelen bezig gaat houden.

Ondanks dat er veel geld valt te verdienen met beleggen in aandelen, zijn er ook risico’s aan verbonden. Er is altijd kans dat je geld gaat verliezen.

En laten we eerlijk zijn, veel beleggers verliezen ook geld met beleggen in sommige aandelen. De kunst is om dit verlies zo klein mogelijk te houden en ruimschoots te compenseren met de winst die je uit andere aandelen haalt.

De cursus In 10 Stappen Succesvol beleggen geeft jou handvatten om aan de ene kant de kans op verlies zo klein mogelijk te maken en de kans op winst zo groot mogelijk.

De schrijver, drs. Harm van Wijk, heeft tientallen jaren ervaring in de financiële wereld en met beleggen in het bijzonder. Wie zou dit boek beter kunnen samenstellen dan hij? Verderop in deze review vertel ik je meer over hem.

Wat vind ik ervan?

In 10 Stappen succesvol beleggen is een heel helder en duidelijk programma, boordevol voorbeelden en do’s en dont’s op het gebied van beleggen.

Bij dit boek hoort ook nog een online community waar je deel van uit kan maken als je dat wilt. Al deze mensen in de community zijn bezig met beleggen en van hen kun je veel leren. Als je zelf nog goede tips hebt, zijn die natuurlijk ook meer dan welkom.

Zeker als jij nog een beginner bent op het gebied van beleggen, kan ik dit boek en trainingsprogramma van harte aanbevelen.

Maar ook als je al wat langer meedraait in heb beleggerswereldje, zou je hier nog wel eens wat goede ideeën op kunnen doen.

Wie is de schrijver?

In 10 stappen succesvol beleggen review. Foto van drs. Harm van Wijk
Harm van Wijk

De schrijver van dit e-book is drs. Harm van Wijk. Hij is al jarenlang werkzaam in de financiële wereld met beleggen als specialisatie.

Misschien ken je hem van de radio of TV, want hij was te gast bij diverse programma’s zoals: als Een Vandaag, BNR Nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTS Business Class en de Beleggersfair.

Anders ken je hem misschien van de site beleggen.com, Geld Verdienen met Opties, van zijn training Trading Navigator Methode of van zijn training Bewezen Succesvol Beleggingssysteem.

Ook is hij actief als schrijver in o.a. De Financiële Telegraaf, Beurs Plaza en Beurs.nl.

Zijn CV vermelden een aantal indrukwekkende feiten. Zo heeft hij de beleggingssites van de SNS bank opgezet. Bij Binck Bank was hij verantwoordelijk voor de afdelingen, marketing, verkoop en business development. Hij werkte mee aan het opzetten van SNS Fundcoach, en de ABN AMRO Turbo’s.

Iemand met tientallen jaren ervaring in de financiële wereld en iemand die weet waar hij over praat, kunnen we wel zeggen.

In het interview dat ik met hem had vertelt hij het zelf:

Waarom In 10 Stappen Succesvol Beleggen?

Goede vraag!

Beleggen doen de meeste mensen niet voor de lol, alhoewel er ook heel wat plezier uit te halen is (vooral als het financieel allemaal meezit)

Beleggen doe je natuurlijk om er financieel beter van te worden.

Je kunt zelf het wiel op dit gebied proberen uit te vinden, maar zou het niet gewoon verstandig zijn om bij de hand genomen te worden door iemand die alle ins en outs van beleggen weet?

De andere mogelijkheid is dat je je geld bij een vermogensbeheerder afgeeft of in een beleggingsfonds stopt. Meestal leidt dit wel tot winst op je ingelegde geld, maar door de kosten die hierbij berekend worden, zul je veel minder nettowinst overhouden

Als je het allemaal in eigen hand houdt, hoef je geen deel van je winst af te staan en hou je ook zelf de regie over de te volgen koers

Wat houdt In 10 Stappen Succesvol Beleggen in?

In 10 Stappen Succesvol Beleggen is een totaal pakket van fysiek boek, e-book en online training op het gebied van geld beleggen.

Harm van Wijk onthult je een paar geheimen die je het beleggen een stuk makkelijker gaan maken.

Geheim 1: Hoe je een mooi rendament maakt met eenvoudige software

Geheim 2: Hoe je je portefeuille beheert in enkele minuten

Geheim 3: Hoe je duizenden euro’s per jaar aan kosten kan besparen.

Je bent natuurlijk benieuwd naar de 10 stappen. Hier komen ze:

 1. Formuleer je doel
 2. Mindset
 3. Vergroot je kennis
 4. Kies een kansrijke markt
 5. Filter de kansrijke aandelen
 6. Selecteer het instrument
 7. Kies de strategie die bij je past
 8. Gebruik money management
 9. Bepaal vooraf wanneer verkopen
 10. Registreer en evalueer

Wat leer je allemaal?

Klinken AEX*, mid cap** en orderportefeuille voor jou nog als abracadabra? Misschien gaan ze je na het volgen van deze cursus In 10 Stappen succesvol Beleggen wel als muziek in de oren klinken.

*AEX is een afkorting van Amsterdam Exchange indeX

De stand van AEX is een graadmeter van de gemiddelde aandelenkoersen van de 25 grootste Nederlandse bedrijven die aan deze beurs zijn genoteerd. Het AEX getal is dus een aanwijzing hoe goed deze 25 grootste Nederlandse bedrijven het doen in financieel opzicht.

**Mid cap – Bedrijven met een beurswaarde van tussen de 2 en 10 miljard dollar.

Beleggen lijkt misschien moeilijk en complex en is voor sommige mensen ook eng. Op zich valt dat allemaal wel mee als je weet waar je mee bezig bent.

Harm van Wijk heeft de gave om ingewikkelde processen en structuren helder en duidelijk uit te leggen. Op deze manier zal iedereen de principes begrijpen die ten grondslag liggen aan succesvol beleggen.

De rode lijn in deze training zijn de genoemde 10 stappen.

Je krijgt niet alleen meer kennis van de technische kant van het beleggen. Ook de psychologische kant is een belangrijke factor in de economie in het algemeen maar ook bij het beleggen.

Harm gaat je leren om consequent te handelen en je niet teveel door je emoties te laten leiden.

Als je de 10 stappen consequent volgt, maakt dat de kans veel groter dat je succesvol bent op de beurs. Via deze weg ga je namelijk gedisciplineerd op je doel af: mooie koerswinsten!

Voor wie wil beleggen met mooie resultaten, zijn technische kennis en psychologisch inzicht niet genoeg. Ook vertrouwen is nodig. Ook daar zul je meer van krijgen als je alle tips en aanbevelingen van Harm opvolgt.

Aan het eind van ieder hoofdstuk staan opdrachten waar je lekker mee aan de gang kunt.

In 10 stappen succesvol beleggen review. Foto van het cursusmateriaal.
De cursus materialen

Wat krijg je?

Je krijgt heel veel. Hier gaat-ie:

 • Het boek In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 17,50)
 • Het e-book In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 9,95)
 • Het audio book In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 12,99)
 • De Online Training In 10 Stappen Succesvol Beleggen (waarde € 197,-)
 • Alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen (waarde € 197,-)

Dit hele pakket heeft dus een waarde van € 434,44. Maar je betaalt nu slechts € 47,-

Ervaringen van andere gebruikers.

Op het internet zijn er diverse positieve reviews te lezen over In 10 Stappen Succesvol Beleggen.

Ik licht er 1 uit:

In 10 stappen succesvol beleggen review. Foto van Jaap van Duijn.

Voor wie is dit boek geschikt?

Tijdens zijn loopbaan was Harm vooral gericht op de grote en institutionele beleggers.

Het was hem bekend dat veel particuliere en kleine beleggers geld verliezen op de beurs. Dit feit heeft hem doen besluiten om zijn baan op te zeggen en zich te gaan richten op het helpen van de particuliere belegger.

Dit boek is dan ook vooral bedoeld voor de kleine belegger, vooral voor de beginnende belegger. Maar ook de belegger met meer ervaring zal nuttige informatie tegenkomen.

Natuurlijk is dit boek geschikt voor mensen die door willen zetten. Je gaat niet binnen 2 weken rijk worden. Maar als jij doorzet – ook als het tegenzit – dan kun je op termijn een mooi rendement halen op jouw zuurverdiende centen.

De kosten

Voor dit boek en het bijbehorende trainingsprogramma worden € 47,- in rekening gebracht

Dat is niet teveel geld als je in ziet wat je daar allemaal voor krijgt.

Zelfs als je met dit boek en deze video’s maar een minimale koerswinst boekt, heb je het geld er al uit. Als je alle kennis goed toepast, is de kans groot dat het je een veelvoud van je investering gaat opleveren.

Garantie

In 10 Stappen Succesvol Beleggen. Garantie ster

Harm is dermate overtuigd van het succes van zijn zijn In 10 Stappen Succesvol beleggen cursus, dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie geeft.

Mocht het om de een of andere reden zo zijn dat jij vind dat deze cursus niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact op met Harm en je krijgt gewoon je geld terug.

Geen moeilijke vragen, geen gezeur, geen gedoe.

In feite loop je dus nul risico als je besluit om deze cursus aan te schaffen.

In 10 Stappen Succesvol Beleggen Review: Conclusie

Het boek en het trainingsprogramma zijn duidelijk en mooi vormgegeven.

Het is toegankelijk, overzichtelijk en de principes zijn direct in de praktijk toe te passen.

Vooral de door Harm gebruikte systematische aanpak van beleggen vergroot de kans aanzienlijk dat je nog meer plezier aan beleggen beleeft en mooie winsten gaat behalen.

Als jij meer zelfvertrouwen in beleggen wil krijgen, dan is dit een goed begin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image