Meteen naar de inhoud
Fitcooking Lifestyle Programma Review. Foto van het e-book.

Het Fitcooking Lifestyle Programma Review is alweer toe aan z’n derde (2020) editie

Als jij lekker gezond wilt zijn en een goed figuur wilt hebben, dan ben je in het goede gezelschap van heel veel mensen.

Bijna iedereen wil er tegenwoordig goed uitzien en een lichaam hebben dat het perfecte plaatje zoveel mogelijk benadert.

Voeding en beweging zijn daarbij belangrijke factoren, maar hoe combineer je die nu op zo’n manier dat het zo veel mogelijk effect heeft?

veel mensen zijn op zich wel goed bezig met het bereiken van deze doelen, maar om de één of ander reden lukt het toch allemaal net niet. Ze trainen heel wat af, maar toch bereiken ze niet het figuur wat ze willen. Of die six-pack komt maar niet tevoorschijn. Vaak zijn er dan maar een paar kleine dingen die iets anders aangepakt moeten worden om toch dat resultaat te krijgen wat je zo graag wilt.

Misschien ben je daarom wel op deze review pagina terechtgekomen. Als je wel wat hulp kunt gebruiken op het gebied van voeding of training om beter en sneller dat goede figuur te krijgen.

Als je twijfelt of het Fitcooking programma je kan helpen in jouw zoektocht naar een fit en een goed uitziend lichaam, lees dan snel verder.

In deze review laat ik je namelijk zien wat er allemaal in het programma zit, hoe het eruit ziet en – misschien wel het belangrijkste – welke resultaten je mag verwachten.

Als je deze Fitcooking Lifestyle Programma Review gelezen hebt, weet je wat dit kost, wie de schrijver is, wat die belangrijk vindt en nog veel meer. Laten we snel verder gaan!

Wat is de achtergrond van Fitcooking?

Fitcooking werd door het bedrijf “Droog Trainen Academie” in Helmond uitgegeven. Dat is een naam die we al eerder zijn tegengekomen. Zie voor een uitgebreidere beschrijving van dit bedrijf ook mijn review over het Spiermassa Protocol Mannen.

De Droog Trainen Academie is opgericht in 2013 door Henry en Rinus en is een online onderneming die zich bezig houdt met het opstellen en verkopen van programma’s die tot doel hebben je spiermassa te vergroten óf je vetpercentage te verlagen bij gelijkblijvende spiermassa.

Beide heren hebben vroeger bij de politie gewerkt. Niet achter het bureau, maar wel bij zo’n speciale afdeling waar het hebben van een hele goede conditie absoluut heel belangrijk is. Al ruim voor 2013 waren ze dus al actief bezig met voeding en fitness.

Droog Trainen Academie is actief op Facebook en heeft meer dan 50.000 volgers. Een serieuze organisatie dus, die blijkbaar goed bezig is.

De Droog Trainen Academie heeft speciale trainingsprogramma’s voor mannen en voor vrouwen.

Het bedrijf van Henry en Rinus (de oprichters van Droog Trainen Academie) heeft een KvK nummer en hun adresgegevens en emailadres staan gewoon op hun website, dus dat is allemaal netjes geregeld.

Tegenwoordig staat Fitcooking Lifestyle op eigen benen en staat Veerle Trum aan het roer van haar eigen onderneming.

Het bedrijf Fitcooking.nl is gevestigd in Heeze (onder Eindhoven) en het adres, email adres, BTW nummer, KvK nummer en telefoonnummer staan gewoon op de site. Dat ziet er allemaal prima uit!

Wat is het Fitcooking Lifestyle Programma 2020?

Als voorproefje kun je alvast de korte video hieronder bekijken. Dit geeft een goed idee van wat je kunt verwachten.

Dit is alweer de derde uitgave van het Fitcooking Lifestyle Programma. Zoals de naam al zegt is dit niet alleen een receptenboek, maar een compleet programma met recepten, voedingsschema’s, workouts, en adviezen over voeding en training.

Het programma is meer dan een receptenboek, het is er op gericht dat jij je levensstijl gaat aanpassen naar een gezondere manier van eten en leven.

Daarnaast kun je dit programma gebruiken om ongewenst vet kwijt te raken, meer spiermassa te kweken en je weer gezond en fit te voelen. Als je dat gaat doen, zul je vanzelf een fitter en een goed uitziend lichaam krijgen.

Ook als het je doel is om af te vallen en gewoon lekker een paar kilootjes kwijt te raken, dan is dit een geschikte manier. Bij het afvallen draait het erom dat je meer energie verbruikt, dan dat je binnen krijgt. In het Fitcooking Lifestyle programma geeft Veerle je alle tools en informatie die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Het e-book bevat 193 bladzijden en er staan 137 recepten in. In 4 stappen wordt je meegevoerd naar een slanker en fitter lichaam.

Je leert van alles over voeding, workouts, en een gezonde levensstijl. Met deze kennis en de uitgebalanceerde recepten ben je zelf in staat om een voedingsschema samen te stellen wat helemaal aan jouw eisen voldoet.

Ondanks dat er een dame (Veerle Trum zelf) op de voorkant van het e-book staat, zijn deze tips, recepten en adviezen zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Laat je daardoor dus niet op het verkeerde been zetten.

Je krijgt het Fitcooking Lifestyle Programma in digitale vorm. Dat betekent dat je het dus kunt bekijken op je computer, tablet, e-reader of smartphone. Na overmaking van het aankoopbedrag, kun je dus gelijk aan de slag met de recepten en de oefeningen.

Fitcooking Lifestyle Programma. Foto van 2 bladzijden uit dit boek.
Fitcooking Lifestyle Programma – Gebruiksaanwijzing

De schrijver van het Fitcooking Lifestyle Programma

Foto van Veerle Trum
Veerle Trum

Veerle Trum is vaak in haar keuken en in de sportschool te vinden Ze is de schrijfster van het Fitcooking e-book en maakt deel uit van de hierboven genoemde Droog Trainen Academie. Ze vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te helpen zich beter in hun vel te voelen door goede adviezen te geven over voeding en levensstijl.

Rond haar 30e jaar begon ze aan haar lichaam te merken dat ze haar ideale figuur langzaam begon kwijt te raken. Uiteraard was ze hier niet tevreden mee. Ze ging daarom aan de slag met training en gezonde voeding om deze ontwikkeling tegen te gaan.

Haar ervaringen heeft ze allemaal opgeschreven als advies en inspiratie voor mensen die ook graag een fit en mooi lichaam willen krijgen en houden. Dit was in 2018 dus de eerste uitgave van Fitcooking.

In 2019 verscheen de tweede uitgave en in 2020 dus de derde.

Veerle houdt erg van reizen, gezond eten en een gezonde levensstijl. Dit deelt ze graag en vaak. Ze is influencer namelijk behoorlijk actief op Instagram, waar ze vaak berichten post met nieuwe recepten, motiverende berichten en tips over training en goede voeding.

Wat vindt Veerle belangrijk?

De grote passie van Veerle is goede en gezonde voeding, een fit lichaam en lekker in je vel zitten.

Omdat ze hier na haar 30e wat problemen mee kreeg, is ze vol energie met deze onderwerpen aan de slag gegaan. Met vallen en opstaan en gezonde dosis doorzettingsvermogen heeft ze veel geleerd over de effecten van voeding en training. Dat heeft haar een slank en fit lichaam bezorgd en een gezonde levensstijl die ze ook goed vol kan houden.

Er zijn veel mensen die allemaal willen wat Veerle heeft bereikt. Veel mensen doen maar wat en zijn volop bezig om er goed en slank uit te zien, maar zonder de gewenste resultaten en dat is jammer.

De grote wens van Veerle is dat iedereen die dat wil het lichaam kan krijgen wat hij of zij zo graag wil . Zonder hele grote inspanningen maar met een gewone portie doorzettingsvermogen.

Fitcooking Lifestyle Programma. Foto van 2 blaszijden uit het boek.
Fitcooking Lifestyle Programma – Inhoudsopgave

Wat krijg je allemaal?

Het programma bevat 193 bladzijden. In 10 hoofdstukken staan 137 lekkere, eiwitrijke eenpersoons gerechten. Ga je voor 2 of voor 3 mensen koken, dan vermenigvuldig je de ingrediënten gewoon met 2 of 3. Lekker makkelijk dus.

Je krijgt ook een zogenaamde macrocalculator voor mannen en vrouwen. Deze macrocalculatoren zijn Excel bestanden en hiermee kun je calorieën en macronutriënten (vet, koolhydraten en eiwitten) berekenen voor vetverlies of voor spieropbouw. Dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Alle info over het bereiden van recepten, tips over wanneer en wat je moet eten, adviezen over voeding voor en na het sporten en het goed meten van de vorderingen die je maakt met dit programma.

Ook bevat het programma veel leuke en nuttige adviezen voor een gezonde levensstijl.

Hieronder vind je wat onderwerpen die in het e-book worden behandeld:

 • Uitleg over het fitcooking stappenplan
 • Aanwijzingen om het lifestyleplan zo goed mogelijk te gebruiken
 • Tips voor voeding en training
 • Ontbijt-, lunch en dinerrecepten
 • Recepten voor hartige en zoete snacks
 • Recepten voor sauzen en dipsausjes
 • Recepten voor gezonde shakes
 • Recepten om klaar te maken en mee te nemen
 • Vegan recepten en recepten met minder koolhydraten
Foto van 2 bladzijden uit het Fitcooking Lifestyle Programma boek.
Fitcooking Lifestyle Programma – Recepten

De recepten

De recepten zijn gevarieerd en niet moeilijk te bereiden, je hoeft daarvoor geen keukenprins of -prinses te zijn.

Bij elk recept wordt vermeld wat de ingrediënten zijn, wat de bereidingstijd is, hoe je het klaar moet maken en wat de voedingswaarde is.

Alle recepten zijn zo samengesteld, dat er een goede balans is tussen de macronutriënten (voedingsstoffen) vet, koolhydraten en eiwitten. Deze waarden worden ook per recept vermeld.

Belangrijk om te weten is dat de recepten niet gluten- of zuivelvrij zijn. Als je liever geen gluten of zuivel gebruikt, dan kun je die ingrediënten wel vervangen door alternatieven. Zit jij in deze situatie, dan kunnen deze recepten dus wel degelijk meehelpen om jouw doelen te bereiken.

Wat verder opvalt, is dat veel recepten rijk zijn aan eiwitten. Eiwitten, en dan speciaal de aminozuren die ze bevatten, zijn belangrijk voor de opbouw van je spieren. Daarnaast is het een goede voedingsbron die in dit programma goed van pas komt. Het zorgt namelijk voor een voldaan gevoel waardoor je niet zo snel meer tussendoor gaat snoepen.

Verder is het handig als je wat basis keukengerei in huis hebt. Een blender hebben de meeste mensen tegenwoordig wel. Een wafelijzer is ook handig. Als je die niet hebt, kost je dat 2 of 3 tientjes voor een nieuwe of een paar euro bij de kringloopwinkel.

Voor wie is het Fitcooking en Lifestyle Programma bedoeld?

Dit programma is in eerste instantie bedoeld voor mensen die serieus bezig zijn met sport en fitness.

Maar ook als je een betere conditie wilt, als je vet wilt kwijtraken, als je een beter figuur wilt, als je meer spiermassa en meer kracht wilt en als je een gezond voedingspatroon wilt. Kortom, ook als je gewoon gezonder wilt leven, kan dit boek iets voor jou zijn.

Zoals je hierboven kunt lezen is Fitcooking dus voor meerdere doelgroepen interessant.

Welke resultaten kun je verwachten?

Veerle Trum is zelf behoorlijk positief over haar afval- en lifestyle programma. Dat was natuurlijk wel te verwachten.

Het belangrijkste is dat je je bewust wordt van je huidige eetpatroon en dit gaat veranderen naar een verantwoord eetpatroon, waarbij de nadruk ligt op goed, gezond en met mate eten.

Als je de tips van Veerle opvolgt, dan hoef je jezelf niet uit te hongeren en ook niet elke avond van de week in de sportschool door te brengen.

Met 12 tot 16 weken kun je met dit eenvoudig te volgen programma al resultaten verwachten. Alles hangt er natuurlijk wel van af in hoeverre je serieus met de recepten en de oefeningen aan de slag gaat. Als je je echt inzet en het programma goed volgt, dan kun je:

 • De nodige kilo’s afvallen
 • Je vetpercentage verminderen
 • Een gespierder lichaam krijgen
 • Je voedingspatroon op orde krijgen

Ervaringen van andere gebruikers

De ervaringen van gebruikers die ik gezien heb zijn eigenlijk allemaal positief.

Hieronder een aantal reacties:

 • “Voorheen was ik vaak aan het lijnen, maar meestal zonder resultaat. Ik at stukken minder, maar toch lukte het niet om echt af te vallen.”
 • “Afvallen is geen straf meer. Ik eet meer dan voorheen en raak toch de nodige kilo’s kwijt.”
 • “Door het leuke contact met Veerle ben ik aan de slag gegaan en het werkt écht!”
 • “De recepten zijn echt lekker. De kinderen eten vaak mee.”
 • “Als ik Veerle een berichtje stuur, reageert ze altijd terug. Het contact is prettig en ze weet me echt te motiveren als het even lastig is.”

Hoeveel betaal je voor het Fitcooking Lifestyle Programma?

Fitcooking Lifestyle Programma Review. foto van het boek

Je betaalt eenmalig € 37,- voor de 2020 editie.

Voor de 2019 en de 2020 editie samen betaal je geen € 74,- maar slechts eenmalig € 60,50

Starten is makkelijk.

Betalen kun je met iDeal en je QR code (werkt super makkelijk en snel) of met PayPal, PayPro of BanContact / Mr.Cash.

Na je betaling krijg je binnen 5 minuten (maar meestal meteen) een mailtje in je inbox met daarin de factuur en de inlogcode. Met deze inlogcode kom je op de website terecht waar je gelijk jouw e-book kunt downloaden en kan starten met het Fitcooking Programma.

Het is belangrijk dat je eerst de informatie over voeding en training goed doorleest. Deze informatie gaat je helpen om het programma zo goed mogelijk op jouw unieke situatie toe te passen, zodat je maximaal effect hebt van de recepten en de trainingsoefeningen.

Daarna ga je met de macro calculator aan de slag om jouw voedingsschema op te stellen. Jouw doel en bijbehorende caloriebehoefte is daarbij uitgangspunt. Er is een macrocalculator speciaal voor vrouwen en een speciaal voor mannen.

De voor- en nadelen

Net als alles in het leven heeft ook dit dieet- en fitness programma voor en nadelen

De voordelen

 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • Voor meerdere doeleinden geschikt (afvallen, spierontwikkeling)
 • Ook voor vegetariërs en veganisten geschikt
 • Met behulp van de bijgeleverde calculator voor macronutriënten, kun je zelf het de hoeveelheden koolhydraten, vet en eiwitten bepalen die op jouw specifieke situatie van toepassing zijn.

De nadelen

 • Omdat er digitale onderdelen in het Fitcooking Lifestyle Programma zitten, ontvang je geen fysiek boek wat je in je handen kunt houden.
 • Het programma zit goed in elkaar, maar je moet het nog steeds zelf doen 🙂

14 dagen niet-goed-geld terug garantie

In de review hierboven heb je kunnen lezen wat het Fitcooking Lifestyle Programma precies is, wie het geschreven heeft en waarom. Ook heb je kunnen lezen op welke manier jij je gewichts- en fitnesdoelen kunt behalen. Als je serieus met de informatie uit dit e-book aan de slag gaat, dan kan het bijna niet anders of je gaat de gewenste effecten zien.

Mocht het toch zo zijn dat je niet tevreden bent met je aankoop, stuur Veerle dan binnen 14 dagen een mail. Ze neemt dan contact met je op. Jullie kijken samen dan of je toch nog een tevreden gebruiker kunt worden, of dat je je geld terugkrijgt.

Het belangrijkste hierbij is om te weten dat Veerle streeft naar 100% klanttevredenheid.

Fitcooking Lifestyle Programma Review: Conclusie

Ik vond het leuk om me eens in de achtergrond van Veerle Trum te verdiepen en een review over Fitcooking te schrijven.

Het Fitcooking Lifestyle Programma is een uitgebreid en makkelijk te volgen programma. Ook als je nieuw bent met de onderwerpen als workouts, voeding en macronutriënten, is het allemaal makkelijk te volgen.

Het e-book ziet er smaakvol en overzichtelijk uit en is rijkelijk voorzien van prachtige foto’s. Hierdoor alleen al krijg je zin om direct met de recepten en de trainingsadviezen aan de slag te gaan.

De recepten zijn smakelijk en redelijk snel en makkelijk te bereiden.

Als ik zie wat je allemaal krijgt voor deze € 37,- dan kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat dit een hele goede prijs / kwaliteitverhouding is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image