Meteen naar de inhoud
Nieuwe baan. Foto van collega's om een vergadertafel.

Als je dit leest, zou het zomaar kunnen dat je op zoek bent naar een nieuwe baan.

In deze roerige tijden ben je misschien niet zeker van je baan. Het bedrijf waar je werkt verkeert in zwaar weer of de vooruitzichten zijn gewoon slecht.

Misschien kun je niet al te goed opschieten met die ene collega of misschien wel niet met meerdere collega’s.

Een andere mogelijkheid is dat je het werk wat je moet doen niet leuk vind. Wellicht ben je er gewoon ‘ingerold’ in deze baan. In ieder geval,… het is niet je droombaan en als je het allemaal van tevoren had geweten, was je nooit aan deze baan begonnen.

De werkdag duurt een eeuwigheid en het wordt nooit snel genoeg 5 uur. En de weekenden, die zijn ook veel te kort.

Wat zou het lekker zijn als je nu eens met een nieuwe baan zou kunnen beginnen; een schone lei. Al dat gezeur achter je laten en ergens aan de slag gaan waar niemand je kent en waar je al je werkproblemen achter je kunt laten.

Een nieuwe baan, een nieuwe start.

Wat je wilt is gewoon een nieuwe baan. Een nieuw begin en al het oude achter je laten.

Een leuke plek waar je het werk kan doen wat je echt leuk vind en waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Denk je eens in dat je een baan hebt die energie oplevert, in plaats van dat die energie kost. Hoe veel makkelijker zou je dan de dag doorkomen. Hoe veel leuker zou het dan zijn om ’s ochtends de voordeur achter je dicht te trekken.

Het wisselen van beroep is iets wat de laatste jaren vaak voorkomt volgens het CBS. Je bent dus echt niet de enige die op zoek is naar iets nieuws.

Weet dat het voor iedereen mogelijk is om een nieuwe start te maken, in welke tijd dan ook. Moeilijke tijden of niet. Onthoud dat het oude gezegde “waar een wil is, is een weg” nog steeds opgaat.

Een nieuwe baan. Foto van collega's.

Een nieuwe baan is niet alleen voor jezelf.

Als jij een nieuwe baan weet te vinden waar je lekker in je vel zit en waar je ‘je ei kwijt kan’, dan is dat niet alleen goed voor jezelf.

De rest van je gezin zal er ook voordeel van hebben.

Als jij ’s avonds weer blij en vrolijk thuiskomt in plaats van moe en gestrest, dan zal de rest van het gezin daar gewoon blij mee zijn.

Je hebt dan ook veel meer energie over om ’s avonds en in het weekend leuke dingen te doen met je man/vrouw en je kinderen. Zeker weten dat die je overstap naar je nieuwe baan zeker kunnen waarderen.

Het zou ook zomaar kunnen dat je met een nieuwe baan ook nog eens een mooie stap voorwaarts maakt in je financi├źn. Als je gaat doen wat je leuk vind om te doen, dan ben je daar over het algemeen ook goed in. Over het algemeen wordt dat gewaardeerd door je werkgever.

Zet vandaag nog de volgende stap.

Ook jij kan een nieuwe start maken met de baan die wel bij je past en waar je je lekker in je vel voelt. Die ene baan die jij zoekt en die supergoed bij jou past, die is er. Zeker weten!

Als jij wilt weten hoe je die baan kunt vinden die jou op het lijf is geschreven, lees dan mijn review over de e-cursus ‘Vind je ideale Baan’ van Frank de Moei.

Daarin vertel ik je wat ik van deze cursus vind en wellicht heb jij er ook wat aan. Het kan zomaar zijn dat het lezen van deze review het begin is van een positieve wending in jouw leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image