Meteen naar de inhoud
Foto van slapende baby

Waarom een Baby Slaapgeheimen review? Wat is er zo geheim aan het slapen van een baby? Als jij een baby hebt die maar lastig in slaap komt, zul je hier waarschijnlijk wel nieuwsgierig naar zijn. Het begon allemaal zo mooi….

Groot Feest! Je kindje is geboren! Je hebt er lang naar uitgezien en nu is het eindelijk zover. Dit nieuwe mensje is ter wereld gekomen en is aan jouw zorgen toevertrouwd. Het is een regelrecht wonder als alles erop en eraan zit en als alles werkt zoals het bedoeld is.

Alles is aanwezig om het deze nieuwe, kleine wereldburger naar de zin te maken. Een fijn bedje, een lekker badje, leuke rompertjes, mooiste kleertjes en natuurlijk voldoende luiers. Uiteraard is zijn of haar kamer helemaal ingericht om de kleine lekker te kunnen verzorgen.

Waar je echter geen rekening mee had gehouden is dat de kleine er een ander dag en nachtritme dan jij op na houdt. Overdag slaapt het misschien heerlijk, maar ’s nachts, als je van een welverdiende nachtrust wilt genieten, wil het maar niet gaan slapen. Je hebt alles al geprobeerd, maar niets helpt. Doodmoe wordt je ervan.

Het vervelende is dat je er door de gemiste nachtrust niet gezelliger op wordt. Misschien word je kortaf en alles is al gauw teveel. Op je werk heb je ook al problemen om je hoofd erbij te houden. Het liefst zou je even een dutje doen.

Speciaal voor de vaders en moeders in deze situatie is er de oplossing in de vorm van Baby Slaap Geheimen. In deze review gaan we eens zien in hoeverre de methoden, beschreven in dit programma, voor een oplossing kunnen zorgen. We bespreken de schrijver, de inhoud van de Baby Slaap Geheimen, de extra’s, de voor- en nadelen en nog veel meer. Ga er maar eens voor zitten.

Wie is de schrijver?

Foto van moeder die haar baby kust.

De schrijfster is Annelot Hofstede. Ze is schrijfster van de Baby Slaapgids uit 2010 en van Baby Slaap Geheimen. Verder is er op het internet niet heel veel te vinden over Annelot.

Alle info staat op haar site, zoals adres, nummer van de Kamer van Koophandel en een email adres om contact te zoeken en vragen te stellen, dus dat ziet er allemaal keurig uit.

Tevens is zij een Nederlandse moeder die bij haar dochter Rosa heeft moeten uitvinden wat de beste manieren zijn om een baby in slaap te krijgen. Een echte ervaringsdeskundige zou je kunnen zeggen.

Toen ze moeder werd, was alles nog rozengeur en maneschijn, maar toen Rosa moeite bleek te hebben om in slaap te komen, werd haar situatie heel anders. Doordat Rosa ’s nachts steeds wakker werd en daarna weer slecht in slaap kon komen, miste Annelot ook de nodige uurtjes nachtrust. Rosa ging wel weer slapen, maar niet zonder hulp van haar moeder. Dat maakte dat Annelot zich uitgeput voelde. De sfeer thuis werd er ook niet leuker op.

Ze kwam er achter dat zij en haar man de baby onbewust verkeerde manieren hadden aangeleerd om in slaap te komen. Met ’trucjes’ kregen ze haun baby wel in slaap. Je zult ze ongetwijfeld ook wel kennen:

 • Een liedje zingen
 • Heen en weer wiegen in je armen
 • Rondlopen met je baby
 • Je baby meenemen in de kinderwagen
 • Je baby meenemen voor een autoritje

Al deze manieren werkte wel, maar het nadeel was dus dat de baby de hulp van één van haar ouders nodig had om in slaap te komen. Om 7 uur ’s avonds is dat niet zo’n probleem, maar als het om 3 uur ’s nachts is, wordt het een ander verhaal…

Voor wie is deze Baby Slaapgeheimen review?

Herken je 1 of meerdere bovenstaande situaties? Ben jij een vader of moeder van een baby die niet zelf gaat slapen? Heb je alles al geprobeerd, maar lijkt niets te helpen? Misschien heb je, net als Annelot, je baby onbewust de verkeerde manier van in slaap vallen geleerd. De baby was afhankelijk geworden van de ouders om in slaap te vallen.

Je kent de gevolgen wel van een baby die niet wil gaan slapen:

 • Je wordt zelf ’s nachts wakker van je baby
 • Je komt zelf slaap tekort, waardoor de sfeer in je gezin er onder lijdt
 • Je moet er steeds zelf aan te pas komen om je baby in slaap te krijgen.
slapende-moeder-achter-computer

Hier word je natuurlijk niet vrolijk van. Het liefst zie je het probleem zo snel mogelijk opgelost, waardoor je weer gewoon een nachtje door kunt slapen. Met een gezond aantal uren nachtrust functioneer jij ook weer veel beter en dat is voor iedereen bij jou in huis wel zo prettig.

(Overigens, als je als volwassene slaapproblemen hebt, en je baby is niet de oorzaak, dan zou je mijn Perfect Slapen in 7 Stappen Review ook eens kunnen lezen.)

Ook voor ouders die binnenkort een/nog een baby verwachten, kan Baby Slaap Geheimen nuttig zijn. Zo voorkom je immers dat je je baby verkeerde manieren aan gaat leren om in slaap te komen.

Te weinig slaap

Je baby kan niet gauw teveel slapen. Te weinig kan wel.

Tijdens het slapen groeit je baby namelijk verder, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij te weinig slaap kan je kindje daarop reageren door chagrijnig gedrag. Buiten dat is het ook nadelig voor zijn of haar ontwikkeling.

Het grappige is dat wij als volwassenen een slaapcyclus hebben van 90 minuten. We hebben onszelf aangeleerd om gelijk weer te gaan slapen. Baby’s hebben een veel kortere slaapcyclus, namelijk maar 60 minuten. Zij hebben zichzelf ook nog niet aangeleerd om gelijk weer te gaan slapen. Een baby zal dus vaker wakker worden dan een volwassene.

Als een baby slecht slaapt en maar blijft huilen overleg je natuurlijk even met de huisarts.

Hoe werkt het?

Over het in slaap krijgen van je kleintje zijn al hele boekenkasten vol geschreven. De één zegt dat je je baby moet laten huilen, de ander zegt juist weer van niet. Allemaal verschillende meningen en je ziet door de bomen het bos niet meer. Om gek van te worden. Maar ja,….wat helpt er nu wel?

De informatie van slaapexperts en opvoedkundigen heeft Annelotte samengebracht in het Baby Slaap Geheimen programma. Op deze manier heeft ze je dus veel werk uit handen genomen. Je hoeft immers zelf niet meer alle meningen en inzichten naast elkaar te zetten. Annelotte heeft dat al voor je gedaan.

De methode is gebaseerd op het principe dat vastgesteld is door het slaaplaboratorium van het Stanford Universiteit in de Verenigde Staten. Het beste werkt namelijk om je kindje zelfstandig in slaap te laten vallen. Goed idee! Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar?

Ieder kindje is weer anders, daarom is er niet 1 universele aanpak die werkt. Een gevoelige baby reageert beter op de ene methode en een actieve baby reageert beter op de andere methode. Kies gewoon de aanpak die bij jou baby werkt.

Het beste werkt het om je baby te laten wennen aan vaste rituelen, ritmes, rust en regelmaat. Doe dus iedere avond dezelfde dingen met hem of haar op dezelfde plaats, zodat je kindje weet wat er komen gaat en wat de bedoeling is. Op deze manier zal je baby weten dat de box is om te spelen en het bed om te slapen.

Ook ga je met Baby Slaap Geheimen ontdekken wanneer je baby aan slapen toe is.

Het gewenste resultaat: een baby die genoeg slaapt

Je wilt dus dat je kindje voldoende uren slaapt om goed en gezond te functioneren. Daar plukken jullie de vruchten van. Het komt de gezondheid van je baby ten goede. Maar de band met je baby wordt ook leuker, want hij of zij is gewoon vrolijker. Hierdoor zul je meer ontspannen zijn en is de tijd die je met je baby doorbrengt ook leuker.

De sfeer in huis zal er ook een boost van krijgen, want een baby die te weinig slaapt zal over het algemeen meer huilen en dat komt de sfeer in huis niet ten goede.

Je zou kunnen zeggen dat een uitgeslapen baby een blije baby is. En als je baby blij is, is er een grote kans dat jij dat ook bent. Doordat je geen tijd hoeft te besteden aan het in slaap brengen van je baby, zul je meer tijd overhouden voor andere dingen.

Foto van slapende baby in mand

Wat krijg je allemaal?

Je krijgt het digitale boek Baby Slaap Geheimen. Een boek met meerdere manieren om baby’s zelfstandig in slaap te laten vallen. Daarnaast krijg je nog een aantal bonussen.

Vaak zijn er bonussen bij online cursussen of andere aanbiedingen. Bij de Baby Slaap Geheimen zijn dat er wel behoorlijk veel, namelijk 8 stuks. Wat ons betreft hadden ze gewoon geïntegreerd kunnen worden in het boek als aparte hoofdstukken, maar Annelot heeft er nu eenmaal voor gekozen om ze apart uit te geven. Hier staan ze op een rijtje:

 • Middagdutjes, de complete handleiding
 • Voorleesverhaaltjes
 • Je kindje zindelijk in 3 dagen
 • 65 Kinderliedjes
 • Baby recepten, gezond, lekker en snel
 • Bonus Slaapprogramma 1
 • Bonus Slaapprogramma 2
 • Bonus Slaapprogramma 3

Wat kost het?

Baby Slaap Geheimen kost € 19,- Dat is inclusief de 8 bonussen. Na betaling kun je het gelijk downloaden. Binnen 5 minuten kun je aan de slag en gaan werken aan een goede en gezonde nachtrust voor je baby.

Er geldt een 90 dagen niet goed geld terug garantie. Hierdoor is er geen risico dat je je geld kwijt bent aan iets wat niet helpt.

Voordelen

De voordelen van Baby Slaap Geheimen nog even op een rijtje:

 • Je maakt gebruik van de uitgebreide en werkzame kennis van een mede moeder en ervaringsdeskundige
 • Je krijgt het hele programma digitaal aangeleverd. Na betaling kun je gelijk beginnen met het toepassen van de methoden uit het programma.
 • Omdat het digitaal aangeleverd wordt, kun je het ook makkelijk overal mee naar toe nemen. Je smartphone heb je overal wel bij de hand.
 • Meerdere methoden voor verschillende typen baby’s. Er is bijna altijd wel een methode die bij jouw baby zal kunnen werken.
 • 90 Dagen garantie. Bevalt het niet, dan kun je gewoon je geld terugkrijgen.

Nadelen

Zijn er ook nadelen? Niet echt. Of het zou de prijs moeten zijn. Je zou kunnen denken dat als iets € 19,- kost, het dan ook niets kan zijn.

Verder kun je Annelot ook niet bellen, mailen dan natuurlijk wel.

Baby Slaapgeheimen Review: Conclusie

Er staan nogal wat tips en voorbeelden in Baby Slaap Geheimen. Niet alles zal voor jouw baby werken, elke baby is immers weer anders, maar er staan zoveel tips en trics in, dat er voor iedere baby wel iets tussen staat wat wel helpt.

Voor € 19,- kun je ook eigenlijk geen miskoop doen. En ben je niet tevreden, dan kun je altijd nog je geld terugkrijgen.

Wat ons betreft is dit een goede methode die veel waar voor z’n geld geeft.

Ben je net als wij enthousiast geworden over de Baby Slaap Geheimen, klik dan op onderstaande knop om gelijk aan de slag te gaan.

2 reacties op “Baby Slaapgeheimen Review. Slaapproblemen effectief opgelost.10 min read

 1. Na mijn betaling kwam ik er achter dat het alleen op mijn mobiel te lezen was,dit was niet mijn bedoeling.
  Meerdere mailtjes gestuurt zonder ook maar een reactie te krijgen.ik voel mij dan ook OPGELİCHT

  1. Hoi Loes,

   Dank voor je reactie.
   Vervelend dat één en ander niet naar wens is.

   Ik heb het even opgezocht. Het Baby Slaapgeheimenboek is niet via mijn website verkocht.
   Ik wil je wel graag helpen, dus ik heb je klacht via het verkoopplatform doorgegeven aan de verkoper en gevraagd contact met je op te nemen.

   Laat je even weten of het wel of niet gelukt is?

   Groeten,

   Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image