Meteen naar de inhoud
Affiliate Marketing Revolutie Review.  Foto van portemonnee met geld.

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review kijken we of dit jouw leven totaal kan veranderen. Lees snel verder, want wat ik je nu ga vertellen komt je misschien bekend voor.

Heb jij dat nou ook? Dat je van alles wilt, maar steeds maar weer wordt teruggefloten door je eigen portemonnee? Stel, je zou er samen graag een paar dagen tussenuit willen, maar als je naar je banksaldo kijkt, dan is het eigenlijk toch verstandiger om thuis te blijven. Of je bent toe aan een nieuwe fiets. Een beetje fiets doet toch al gauw zo’n € 1.000,- We zullen het maar niet over een andere auto hebben. Je weet vast wel wat ik bedoel.

Geld,…..het is niet het belangrijkste wat er is, maar het leeft wel een stuk gemakkelijker als je er genoeg van hebt. Ten eerste om al je rekeningen te betalen. Ten tweede om af en toe eens iets leuks te doen en om van het leven te genieten. Op deze manier zijn de meeste mensen al heel tevreden. Maar wat nou als het mogelijk zou zijn om volledig onafhankelijk te zijn omdat geld geen issue meer voor je zou zijn?

Stel je het volgende scenario voor: Geld is voor jou geen belemmerende factor meer als je iets wilt gaan ondernemen of iets wilt kopen.

Als jij er met z’n tweeën of met je gezin tussenuit wilt, dan kan dat gewoon, want je hoeft niet aan het geld te denken. Het enige wat je moet doen is een hotel te reserveren. Of je fiets of auto is aan vervanging toe. Geld is nu geen probleem, je moet enkel beslissen welk model en welke kleur het wordt. Zou dat het leven niet een stuk makkelijker, relaxter en vooral ook leuker maken?

Omdat het geld nu geen beperkende factor in je leven meer is, hoef je je ook niet meer ieder morgen bij je baas te melden. Jij kunt gaan en staan waar je wilt. Als dát geen vrijheid is!

De grote vraag is natuurlijk, hoe bereik je nou zoiets?

Eén manier is Affiliate Marketing. Jacko Meijaard heeft hiervoor een uitgebreide video cursus online gezet. Ik heb deze cursus gevolgd en vertel je in deze review alles over mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard.

Hoe kan je financiële vrijheid bereiken?

Zoals ik ook al in mijn artikel over thuiswerken heb aangegeven, zijn er meerdere manieren om (thuis) een extra inkomen te verdienen. Eén van die manieren is via affiliate Marketing.

Wat je in het begin van deze review gelezen hebt zou mijn verhaal kunnen zijn. Ook ik wordt ‘geregeerd’ door mijn portemonnee. Het geld bepaalt als het ware wat ik wel en niet mag doen. Hoe beperkend dat is hoef ik je vast niet uit te leggen.

Veel mensen hopen de loterij te winnen of een mooie erfenis te krijgen om zo uit de geldzorgen te komen.

Maar ik heb besloten niet te berusten in mijn lot, maar actie te ondernemen. Ik heb me ingeschreven voor de online video cursus Affiliate Marketing Revolutie. In deze review lees je wat mijn bevindingen zijn met de Affiliate Marketing Revolutie en de oprichter ervan: Jacko Meijaard.

Hoe kwam ik bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko terecht?

Om eerlijk te zijn weet ik het eigenlijk niet helemaal precies meer. In ieder geval kreeg ik al veel advertenties over online geld verdienen voorgeschoteld, dus waarschijnlijk had ik al een paar keer op dat onderwerp gezocht. Ik wilde namelijk wat extra geld verdienen om de restauratie van mijn oldtimer (een MG B voor de kenners onder jullie) af te kunnen maken. Het duurde iedere keer namelijk best lang voordat ik weer wat geld bij elkaar had gespaard om wat onderdelen te kunnen kopen of wat te laten repareren. Ik was op zoek naar een manier waarop dat sneller zou kunnen.

Toen ik wat aan het rondneuzen was op het internet, viel mijn oog op een positief bericht over Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie en was mijn interesse gewekt. Na nog wat verder onderzoek gedaan te hebben, heb ik me een paar dagen later aangemeld.

Ik was al aardig op de hoogte van wat ik zou kunnen verwachten; Een online cursus met stap-voor-stap video’s om een succesvolle website te kunnen maken. De video’s heb ik in een paar avonden bekeken, zo interessant vond ik het allemaal en ik ben gelijk actief geworden op het ledenforum

Digibeet

Nou ben ik niet bepaald een genie als het op computers, internet en aanverwante zaken aankomt. Ik weet nog goed dat de eerste personal computer, een Commodore 64, zijn intrede deed. Het was een leuk speeltje, een hebbedingetje. Nog later kwam de mobiele telefoon. De eerste modellen werden ook wel plagerig ‘koelkasten’ genoemd vanwege het formaat.

Al die ‘nieuwerwetsigheden’ hadden niet heel erg mijn aandacht. Dat heeft tot gevolg gehad dat ik er nu niet heel erg handig mee ben. Dit is echter geen grote handicap, want aan de hand van de duidelijke video’s van Jacko heb ik toch zonder noemenswaardige problemen een mooie website weten te lanceren. En als ik het kan, kan jij het ook.

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik gebruik maak van een soort kant en klaar concept dat luistert naar de naam Marketheme. Dit heeft voor mij het voordeel dat ik zelf weinig aan het technische gedeelte van de website heb hoeven te doen, en nog steeds hoef te doen, en me puur kan concentreren wat ik op de website zet (deze review bij voorbeeld). Maar je hoeft geen gebruik te maken van Marketheme om toch een goede website te maken. De video’s die Jacko gemaakt heeft zijn uitgebreid en duidelijk en loodsen je stap voor stap door het hele proces.

Het is zelfs zo dat Jacko 2 soorten video’s gemaakt heeft: Met gebruik van Marketheme en zonder gebruik van Marketheme (De ‘grijze’ video’s in de afbeelding even verderop in deze review)

Wie is Jacko Meijaard?

Affiliate Marketing Revolutie Review. Foto van Jacko Meijaard.

Jacko Meijaard is een gewone inwoner van de provincie Zeeland, die zo rond 2010 met affiliate marketing begon. Daarvoor had hij al berichten gelezen dat enkele Amerikanen heel veel geld verdienden met het aanprijzen van producten van anderen. “En als zij het kunnen, dan moet ik het toch ook kunnen?” dacht hij. Daarna is hij zich gaan verdiepen in de principes van affiliate marketing.

Hij besloot toen te stoppen met de journalisten opleiding en zich te storten in dit nieuwe fenomeen. Door er veel over te lezen en te leren van alle fouten die hij onderweg maakte, is hij steeds beter en beter geworden in affiliate marketing.

Dit heeft erin geresulteerd dat er nu een geoliede affiliate marketing machine ‘staat’. Jacko verdient ongeveer €100.000,- per maand en ieder jaar neemt dat bedrag nog toe (nee, dit is geen typefout!) en hij is daar ook gewoon heel open over. Niet om te bluffen of op te scheppen (zo’n type is hij niet, dat zul je met me eens zijn als je zijn video’s bekijkt en zijn podcasts beluistert), maar alleen om aan te tonen dat als hij het kan, kan iedereen het.

Naast zijn affiliate marketing websites (hij heeft er meerdere) houdt hij zich bezig met training en coaching van mensen die meer opbrengsten uit hun website willen halen.

Waarom is Jacko zo goed?

Het grote voordeel is dat door de schat aan ervaring die Jacko heeft, jij de fouten niet meer hoeft te maken die Jacko wel heeft gemaakt. Dat gaat je veel tijd en geld schelen.

Ik heb op het internet gezocht naar online informatie over Jacko. Het bijzondere is dat er niet of nauwelijks negatieve berichten zijn te vinden. Sterker nog, hij wordt algemeen beschouwd als dé Affiliate Marketing Goeroe van Nederland.

Zelf heb ik regelmatig mailcontact met hem. Hij antwoordt altijd snel en hij doet gewoon wat hij belooft. Ik ervaar het contact als er prettig.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Jacko is de oprichter en eigenaar van de website Internet Succes Gids. Op deze website vind je de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie is een online video training waarin Jacko Meijaard je laat zien hoe je een succesvolle website opzet en daarmee een leuk zakcentje kunt bijverdienen. Er zijn genoeg voorbeelden bekend van mensen die op deze manier hun baan konden opzeggen en fulltime met hun website aan de slag gingen. Als je je aanmeldt voor de Affiliate Marketing Revolutie, ga je ze ontmoeten in het ledenforum.

In de cursus vind je trainingsvideo’s waarin Jacko duidelijk en echt stap voor stap uitlegt hoe je een webstite moet maken, online moet zetten en wat je daarna allemaal moet doen om voor jezelf een goed passief inkomen te verdienen, want zo heet dat.

Een passief inkomen is een inkomen waar je niets voor hoeft te doen op het moment dat je je geld verdient. Bij Affiliate Marketing werkt het zo, dat je via jouw website producten van anderen aanprijst. Als de bezoekers van jouw website, via jouw website de producten bij de aanbieder koopt, dan krijg jij daar een commissie (een geldbedrag) voor.

Het heet passief omdat je dus geld kunt verdienen op het moment dat je uit eten bent, of als je een weekendje weg bent, op vakantie bent, of zelfs als je ligt te slapen.

Hieronder vind je de video van jacko waarin hij zelf uitlegt hoe één en ander in z’n werk gaat. Het principe is eigenlijk heel simpel.

Wat krijg je allemaal?

Voordat je met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag gaat, wil je natuurlijk eerst even weten wat je allemaal voor je geld krijgt.

Trainingsvideo’s

Om te beginnen krijg je toegang tot de video’s waarin Jacko je stap voor stap uitlegt hoe jij een goede website kunt maken, hoe je die online zet en wat je daarna allemaal nog moet doen.

Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die je kunt verwachten:

Wat is Affiliate Marketing?

Waarop berust het principe van affiliate marketing? Bij affiliate marketing zijn 3 partijen betrokken, te weten: de verkoper, een netwerk en een affiliate. De verkoper biedt zijn producten – digitaal of fysiek – aan op een netwerk. De affiliate prijst de producten aan bij zijn of haar contacten. Als er een verkoop tot stand is gekomen, dan zorgt het netwerk ervoor dat de verkoper betaald krijgt en dat de affiliate zijn of haar commissie krijgt.

Welke netwerken zijn er allemaal?

PayPro en Daisycon zijn hele bekenden. maar daarnaast zijn er ook nog Trade Tracker, Bol.com en vele anderen.

Welke producten ga je promoten?

Als je nog maar weinig ervaring hebt, is het handig om iets te kiezen waar je goed bekend mee bent, of wat je interesse heeft. Dit heeft als voordeel dat je er makkelijker over kunt schrijven en ook niet gauw uitgeschreven bent. Je kunt dus makkelijk meerdere artikelen op je website zetten. Later, als je meer ervaring hebt, kun je ook redelijk makkelijk producten gaan promoten waar je niets mee hebt.

Welke domeinnaam moet ik kiezen?

Waar moet een goede domeinnaam aan voldoen? Jacko legt je alles uit omtrent het vinden van een geschikte domeinnaam.

Hoe zet ik mijn website online?

Als je een website gemaakt hebt, dan moet-ie nog online gezet worden. Hoe dat in z’n werk gaat, kun je ook in de video’s zien. Er zijn diverse partijen die je website online kunnen zetten. Jacko laat je een goede zien.

Onderhoud website

Als je je website hebt gemaakt en hij staat online is het zaak dat je jouw site regelmatig verder en verder vult met nieuwe content. Dat kunnen berichten, artikelen, blogs etc. zijn, als je maar regelmatig wat nieuws op zet. Ook dat komt in de trainingsvideo’s allemaal aan bod.

Je kunt de mooiste website ter wereld maken met daarop de beste artikelen, maar als niemand je website bezoekt, zijn je inspanningen nog allemaal voor niets geweest. Het is belangrijk dat je weet hoe je bezoekers naar je website moet trekken. Laat er geen misverstand over bestaan, kwalitatief goede artikelen zijn erg belangrijk. Daarnaast is het van groot belang dat je achterhaalt wat de termen zijn waarop mensen zoeken als ze het internet raadplegen voor informatie over een bepaald onderwerp. Ook het achterhalen van deze zoektermen is iets wat Jacko je uitgebreid laat zien in de video’s.

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization en gaat over de aanpak om jouw website goed vindbaar te maken op het internet. Daarvoor zijn verschillende basisregels en veel tactieken.

Affiliate Marketing Revolutie. Foto van cursus dashboard.
Het overzichtsscherm van de trainingsvideo’s

Mindset

Jacko helpt je door zijn video’s niet alleen met het maken van een goede website, maar benadrukt in zijn video’s ook het belang van een goede mindset. Van een goede mentale instelling, zeg maar. Hij geeft in zijn video’s ook voorbeelden hoe je dit kunt bereiken. Eén ervan is om elke dag vroeg op te staan. Hier schrok ik wel even van. Het weekend heb ik namelijk altijd gebruikt om heerlijk uit te slapen. Maar ik moet zeggen dat nu ik elke dag vroeg opsta, ik echt heel veel productiever ben dan voorheen. Ik heb ook veel meer een voldaan gevoel aan het einde van de dag.

In het begin is het misschien even lastig om vroeg uit bed te komen, maar tegenwoordig wordt ik zo rond een uur of 5 of 6 vanzelf wakker en kost het weinig moeite meer om uit bed te stappen.

Een juiste mindset komt ook goed van pas om door te gaan als het moeilijk wordt. Het is belangrijk dat je niet bij de eerste de beste tegenslag stopt, maar doorgaat waar het lastig is. Waarschijnlijk zul je de eerste maanden helemaal geen resultaat zien van al je harde werken. Het is belangrijk dat je dan niet opgeeft, maar juist doorgaat om toch op een later tijdstip te zien dat er resultaat gaat komen.

Affiliate Marketing is echt iets van de lange adem. Je moet eerder in jaren denken dan in weken om een echt riant inkomen te genereren met jouw website. Je eerste verdiensten moeten daarentegen wel binnen een paar maanden te realiseren zijn.

Wat ik wel ervaren heb, is dat het wel echt motiveert als je ziet dat de bezoekersaantallen van je website gaan toenemen en helemaal als je je eerste bericht krijgt dat je wat hebt verdiend met je website.

Waar een juiste mindset ook erg belangrijk voor is, is om te geloven dat je succesvol kunt zijn. Bij voorbeeld met het op zetten van je eigen website. Geld verdienen met het internet zit nog een beetje in de sfeer van “dat is alleen maar voor een enkeling weggelegd. Het gaat voor jou echt niet werken.” Ik heb hier zelf ook mee te maken en het is natuurlijk niet leuk dat dat je min of meer voor gek wordt verklaard. Maar met de juiste mindset laat jij je echter niet van de wijs brengen, maar ga je gewoon op je doel af.

Want je moet zelf natuurlijk wel in actie komen en in actie blijven. Als je alleen naar de video’s kijkt en je doet verder niets, gaat je dat niets opleveren. Je moet zelf aan de slag gaan met de video’s. Het begin zal er één zijn van vallen en opstaan, fouten maken, ervan leren en het daarna weer op een andere manier doen.

Zo is het bij mij ook gegaan. Als ik naar mijn eerste artikelen kijk en de artikelen die ik nu op mijn website zet, dan zie ik dat ik in de tussentijd veel geleerd heb. De laatste artikelen die ik gemaakt heb, zien er beter uit en zijn inhoudelijk ook beter. Zelf moet ik ook nog veel leren, maar als ik over een half jaar terug zal kijken naar nu, dan zal ik tot de conclusie komen dat ik weer meer heb bijgeleerd.

Internet Succesgids Forum

Affiliate Marketing Revolutie Review. Schermprint van forum categoriën.
De verschillende onderwerpen in het ledenforum

Bij de Affiliate Marketing Revolutie hoort ook de toegang tot het Internet Succesgids Forum. In dit forum ga je veel medecursisten en oud-cursisten tegenkomen die vragen hebben over alles wat met Affiliate Marketing te maken heeft. Ik leer daar iedere dag nog van, want er zijn ook veel mensen op het forum die meerdere duizenden euro’s per maand verdienen met Affiliate Marketing. Die weten dus echt wel hoe je één en ander het best aan kunt pakken.

Op dit forum kun je van alles vragen wat te maken heeft met het opzetten en runnen van jouw website. Doordat de Internet Succes Gids inclusief dit forum al een aantal jaren bestaat, is er inmiddels ook al een grote database met vragen en onderwerpen. Goede kans dus dat het antwoord op jouw vraag al eerder door één van de andere forum leden is gegeven. Veel vragen zijn in de loop van de tijd ook al meerdere keren gesteld en beantwoord.

Het ledenforum werkt voor mij heel motiverend. Veel leden melden dat ze na een paar weken of maanden hun eerste commissie verdiend hebben. Voor mij is dit een stimulans om zelf ook met nog meer inzet aan mijn eigen website te gaan werken. Het mooie is dat alle leden heel positief zijn en het succes echt gunnen aan de andere forumleden.

De aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie houdt automatisch in dat je levenslang mee kunt praten in het ledenforum.

Podcast

In dit forum plaatst Jacko iedere week ook een podcast over een onderwerp dat met affiliate marketing te maken heeft.

Het grappige is, of eigenlijke het sterke, dat Jacko iemand is die het principe huldigt van ‘practice what you preach’, dus doen wat je zelf verkondigt. Jacko hamert er in zijn trainingsvideo’s op dat consistentie (dus elke dag iets doen aan je website, ook als je er een keer geen zin in hebt) je de resultaten gaan brengen die jij zoekt. Hij heeft zich voorgenomen om iedere week een podcast online te zetten en ik heb hem er nog niet op kunnen betrappen dat hij een week heeft overgeslagen. Tijdens het schrijven van deze review heeft hij al meer dan 200 podcasts gemaakt.

Coaching

Als je echt werk wilt maken van jouw affiliate marketing avontuur, is er ook nog de mogelijkheid om je tegen meerprijs persoonlijk door Jacko persoonlijk te laten coachen. Je maakt dan deel uit van de zogenaamde 10K Club.

10K Club

De 10K Club heet zo omdat het streven van de leden van deze club is om € 10.000,- per maand te verdienen. Zoals eerder opgemerkt zijn er ook leden die hier al ver overheen gaan.

Je gaat dan samen met Jacko aan de slag om van jouw website een succesvolle bron van inkomsten te maken. Na een uitgebreid telefoongesprek kijken jullie samen wat je nu al zelf kunt doen en waar Jacko je mee gaat helpen. Door regelmatig te sparren met de nr. 1 Affiliate Marketeer van Nederland, ga je nog sneller successen bereiken.

Affiliate Marketing Revolutie Review: Conclusie

Tja, daar draait het toch allemaal om in deze review. Vind ik deze cursus de € 47,- waard?

Het antwoord is kort en krachtig: Ja! En ik zal je uitleggen waarom.

Mocht je tot de conclusie komen dat dit niets voor jou is, dan krijg je gewoon je geld terug. Geen gezeur.

Maar, ….tegen betaling van € 47,- krijg jij alle kennis die nodig is om een eigen website op te zetten en na verloop van tijd een mooi maandelijks bedrag bij te verdienen.

De video’s zijn uitgebreid en duidelijk en aan de hand daarvan kan iedereen een website maken, ook als je – net als ik – niet handig bent met computers. Deze video’s worden up to date gehouden en bijgewerkt wanneer daar aanleiding toe is.

Verder is het zo dat deze site en cursus niet zomaar offline gaan. De website is daar te groot voor en Internet Succes Gids en Jacko Meijaard zijn intussen gevestigde namen in ‘affiliate marketing land’. Dat geeft zekerheid voor de toekomst.

Het ledenforum is ook een goede bron van informatie. Heel veel leden hebben dezelfde vragen (gehad) als jij. Je kunt dus heel veel technische kennis en tips & tricks uit dit ledenforum halen. Ook helpt dit forum je om je motivatie op peil te houden.

Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld en ik ben er zeker van dat jij dat ook zult zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image